Ανέτ Αρτάνι: «Η Britney Spears με πλήγωσε βαθιά και με διέλυσε»

Ανέτ Αρτάνι: «Η Britney Spears με πλήγωσε βαθιά και με διέλυσε»

Η Ανέτ Αρτάνι σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε στην εφημερίδα Espresso, μεταξύ άλλων, και για τη  Britney Spears, που όπως τονίζει, την πλήγωσε βαθιά.

Έκανες πρώτα ένα συγκρότημα με την αδελφή σου;

Ναι, στο πανεπιστήμιο έγινε αυτό. Γίναμε ντουέτο σε ένα μουσικό σχήμα που είχε την ιδέα να φτιάξει ένας συνθέτης, ο οποίος έγραφε και τα τραγούδια μας. Λεγόταν «Νοοτροπία» και τραγουδούσαμε ελληνικά κομμάτια διάφορων ειδών, από ποπ μέχρι όπερα. Βγάλαμε μάλιστα και δίσκο, κάναμε βιντεοκλίπ, live εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη. Λίγο αργότερα, όμως, εγώ έπιασα δουλειά στην τουρνέ της Britney Spears και ακολούθησα σόλο πορεία, έτσι το διαλύσαμε.

Συνεργάστηκες με την  Britney Spears σε περιοδεία της, αλλά και στη δημιουργία του τραγουδιού «Everytime», που, όπως έχεις πει, η σταρ της ποπ επιχείρησε να παρουσιάσει για δικό της αποκλειστικά.

Την περιοδεία μας και τη δημιουργία του «Everytime», που το γράψαμε μαζί στο σπίτι της  Britney στο Λος Αντζελες, τα θυμάμαι με πολλή αγάπη. Όμως, ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκε στο τέλος με πλήγωσε βαθιά. Προσπάθησε να οικειοποιηθεί το τραγούδι μας, λέγοντας πως το έγραψε μόνη της, κι εμένα αυτό με διέλυσε εσωτερικά. Μου πήρε όλο το θάρρος που χρειαζόμουν για να μπω δυναμικά και να παλέψω στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας στην Αμερική. Παρόλο που το «Everytime» πήγε πολύ καλά και παίρνω ακόμη ποσοστά από αυτό, τότε είχα στεναχωρηθεί τρομερά. Γι’ αυτό έφυγα και ήρθα στην Ελλάδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top