Η Angelina Jolie παραχώρησε συνέντευξη στον Guardian και μεταξύ άλλων δημιούργησε ερωτηματικά με τις δηλώσεις της για τον γάμο της με τον Brad Pitt.

Πριν λίγες ημέρες, ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε να επανεξεταστεί η απόφαση για την παραχώρηση της πλήρους κηδεμονίας στη Jolie καθώς θα ήταν «μεγάλο λάθος». Σε νέα συνέντευξη που θα δημοσιευτεί ολόκληρη στο περιοδικό Weekend του Guardian, η διάσημη ηθοποιός εξομολογείται ότι ζούσε με τον φόβο της ασφάλειας της οικογένειάς της όταν ήταν παντρεμένη με τον Pitt.

Ο Guardian δημοσίευσε απόσπασμα της συνέντευξης πριν δοθεί ολόκληρη στη δημοσιότητα αλλά λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του κειμένου, το αφαίρεσε. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η star κατηγορούσε παράλληλα την αμερικανική κυβέρνηση ότι δεν κάνει περισσότερα για να προφυλάξει την προστασία των δικαιωμάτων των ανηλίκων.

Όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που την κάνει να φοβάται για τα δικαιώματα των παιδιών της, εκείνη απάντησε ότι δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει αλλά μέσω της γλώσσας του σώματός της φάνηκε ότι αναφερόταν ξεκάθαρα στην ενδοοικογενειακή βία που είχε καταγγείλει σε βάρος του στο διαζύγιο τους.

Όπως αποκάλυψε, μπορεί να μην μπορεί να μιλήσει ξεκάθαρα για τις τραυματικές εμπειρίες που έζησε εκείνη και τα 6 παιδιά της στα χέρια του πρώην άνδρα της αλλά όταν ρωτήθηκε πώς την επηρέασαν τα τελευταία πέντε χρόνια, εκείνη απάντησε: «Κατά κάποιο τρόπο είναι η τελευταία δεκαετία. Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω». Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πώς είμαι; Συνειδητοποιώ ότι κάποιες φορές μπορείς να επιβιώσεις από πράγματα, αλλά να μην ξέρεις πώς να νιώσεις και να ζήσεις με τον ίδιο τρόπο. Οπότε, περισσότερο το θέμα είναι να είσαι ανοιχτός. Προσπαθώ πραγματικά να είμαι ξανά ανοιχτή ως άνθρωπος».

Παρόλο που οι πρόσφατες εμπειρίες έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία της Angelina, η ίδια εξομολογήθηκε ότι θέλει να προχωρήσει μπροστά με την οικογένειά της, αποχαιρετώντας τους φόβους και τα τραύματα από το παρελθόν.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!