Μία κωφάλαλη super-ηρωίδα που θα δούμε στη νέα ταινία «The Eternals» και πρώην υπάλληλος της Angelia Jolie, κατηγορεί την ηθοποιό ότι της έκλεψε μία σημαντική ιδέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η Antoinette Abbamonte, η οποία προσελήφθη από τη σταρ για να διδάξει στα παιδιά της τη νοηματική γλώσσα, καθώς και η ίδια είναι κωφάλαλη.

Η κωφάλαλη δασκάλα, που δούλεψε για τη διάσημη σταρ από το 2016 μέχρι και το 2019, υποστηρίζει ότι έστειλε στην ηθοποιό ένα e-mail τον Μάιο του 2018, στο οποίο τής μιλούσε για την ιδέα της για μια super ηρωίδα που θα μπορούσε να διαβάσει τις προθέσεις των ανθρώπων και τις σκέψεις τους μετά την απώλεια της ακοής της.

Αμέσως μετά την αποστολή του e-mail, έγινε γνωστό ότι η Jolie θα συμμετέχει στην ταινία της Marvel «The Eternals» όπου ένας από τους χαρακτήρες θα είναι η κουφή ηρωίδα Makkari, την οποία θα ερμηνεύσει η ηθοποιός Λόρεν Ρίντλοφ.

Η Abbamonte μετά από αυτή την εξέλιξη αναζητά αποζημίωση για την ιδέα της και αναφορά του ονόματός της στα credits, σύμφωνα με τη Daily Mail. Όπως έγραψε ο δικηγόρος της σε επιστολή του στους δικηγόρους της ηθοποιού: «Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ψάρεψες την ιδέα από την Abbamonte και τη διαπραγματεύτηκες με τα στούντιο της Marvel και της Disney χωρίς να συμπεριλάβεις την ίδια».

Η πρώην υπάλληλος της σταρ αναφέρει ότι όταν περιέγραψε την ιδέα της στην Jolie, εκεί άρχισε να τη ρωτάει διαρκώς πράγματα, ώσπου ο χαρακτήρας έφτασε ολοκληρωμένος για να μπει στο σενάριο της ταινίας. Ενώ η επιστολή του δικηγόρου της περιγράφει ότι η ηθοποιός ήθελε να μάθει «όσο το δυνατόν περισσότερα για την κώφωσή της πελάτισσάς του».

Τελικά, η δασκάλα, όπως δηλώνει στη Daily Mail, ρώτησε ευθέως την Angelina «πώς συνέβη αυτό; Πήρες την ιδέα μου;» και η απάντηση της σταρ ήταν η εξής: «Το Σύμπαν λειτουργεί με μυστήριους τρόπους».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!