Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στο «Happy Day» παραχώρησε ο Άγγελος Χαριστέας, ο όποιος αναφέρθηκε τις αξέχαστες στιγμές που έζησε στο Euro 2004 αλλά και τη στιγμή που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια.

«Το γκολ απέναντι στην Εθνική Πορτογαλίας στο Euro 2004 είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου. Το σημαντικότερο γκολ που έχω πετύχει στη ζωή μου, στην Πορτογαλία το 2004. Νιώθω ευλογημένος σε αυτό το κομμάτι. Το καλοκαίρι εκείνο άλλαξε όλη μου τη ζωή. Ήταν το όνειρό μου να πετύχω ένα γκολ με την Εθνική.

Συναντώ ανθρώπους και συγκεκριμένα γυναίκες, οι οποίες τη στιγμή που πέτυχα το γκολ, έσπασαν τα νερά και έπρεπε να πάνε να γεννήσουν. Δύο κοπέλες γέννησαν στο αμάξι, επειδή γινόταν χαμός στον δρόμο. Η μία έβγαλε το κοριτσάκι της Αγγελική», είπε αρχικά ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού εκείνη την εποχή, όπως… προτάσεις γάμου σε πλακάτ.

 

Όσον αφορά για τον τρόπο που αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ο Άγγελος Χαριστέας αποκάλυψε: «Ήμουν στη Σαουδική Αραβία, έπαιζα το τελευταίο μου παιχνίδι, κοίταξα το ρολόι στο ’75 και σκέφτηκα ότι αυτό ήταν. Μου ήρθε έτσι γιατί σκέφτηκα ότι ήμουν γεμάτος και δεν έχω κάτι άλλο να δώσω. Στα 15 τελευταία λεπτά έτρεχα σαν μικρό παιδάκι σε αλάνα».