Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ- α- τετ» ήταν η Αννίτα Πάνια, η οποία σε μία σπάνια εξομολόγηση, αναφέρθηκε στον γιο της Ανδρέα, ενώ σχολίασε για πρώτη φορά το τραγούδι του που έγινε viral το προηγούμενο καλοκαίρι.  

«Ο γιος μου είναι 14 χρονών. Δεν με είχα φανταστεί να έχω μητρικό ένστικτο, βγήκε μετά μητρικό και φιλικό. Τον λατρεύω, δεν ξέρω να σου πω τίποτα άλλο. Το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Θέλαμε εμείς οι δύο να έχουμε κάνει ένα παιδί. Γενικότερα δεν είχα μητρικό φίλτρο, να βάλω ένα όριο ότι θα κάνω παιδί με κάποιον. Με τον Νίκο μου βγήκε, για αυτό γουστάρω τον Αντρέα. Δεν είμαι καθόλου χαλαρή μητέρα, είμαι κανονικότατη. Τώρα είμαστε στην εφηβεία, αλλά δεν τσιτάρω.

Παρά έγινε viral η επιτυχία του. Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ταυτότητα και τη δική του προσωπικότητα σε κάθε ηλικία και να είναι. Για αυτό βλέπεις και πολλές φορές δεν μιλάω για τον γιο μου γιατί δεν ξέρω αν και ο ίδιος θέλει. Το παιδί έβγαλε ένα τραγούδι, το οποίο είχε ανεβάσει στο Youtube δύο χρόνια πριν γίνει γνωστό και τυχαία το πήρε κάποια σελίδα και έγινε το σουξέ της εποχής. “Το κολυμπάω και αγαπάω”.

Ο τύπος όταν το έγραψε ήταν ένα ανεπιτήδευτο πλασματάκι, το οποίο ήταν στην θάλασσα και μετά το έγραψε μόνος του στο σπίτι. Οι στίχοι τον εξέφραζαν. Και τα ανέβασε αυτά, μη γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα το πάρουν και θα γίνει όλο αυτό το πράγμα viral. Έγραψαν πολλά. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι αυτό ήταν ένας αυθορμητισμός παιδικός… Αν τον ρώταγες, δεν ήθελε να γίνει αυτό. Πάντως η μελωδία ήταν ωραία.

Ο Ανδρέας με το “Κολυμπάω” έκανε μεγαλύτερη επιτυχία από τον Καρβέλα με τις “Καλοκαιρινές Διακοπές”. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί με τη μουσική, θέλω να είναι ευτυχισμένος και ήρεμος», είπε μεταξύ άλλων η Αννίτα Πάνια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!