Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μέσα στο σπίτι είναι η μόνη λύση»!

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μέσα στο σπίτι είναι η μόνη λύση»!

 

«Μένουμε Σπίτι» είναι το σύνθημα των τελευταίων ημερών και όλοι καλούμαστε να ακολουθήσουμε την οδηγία αυτή πιστά προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στην χωρά μας.

Στο σπίτι μένει και η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη και τα παιδιά τους. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο κεντρικό δελτίου του Alpha για τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε.  

«Μου λείπε πολύ η εκπομπή και όλο τα ωραίο κλίμα που είχαμε όταν κάναμε τα γυρίσματα, αλλά και εμείς οφείλουμε να προστατέψουμε τον κόσμο, γιατί η δική μου εκπομπή ήταν μέσα στον κόσμο… Δεν πάμε πουθενά! Να πω την αλήθεια, μου λείπουν τόσο πολύ οι γονείς μου που δεν μπορούμε να πάμε να τους δούμε γιατί είναι και μεγαλύτεροι άνθρωποι. Είμαστε αυστηρά μέσα και ενημερωνόμαστε κάθε μέρα.», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Στη συνέχεια η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα: «Τώρα που βλέπουμε τα καλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, μέσα στο σπίτι είναι η μόνη λύση να περάσει ο καιρός και να έχουμε καλύτερα νέα… Πελώρια αγκαλιά και όλα θα πάνε καλά. Μένουμε Σπίτι.»

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top