Αντιδράσεις για το «gay meter» που δημοσίευσε ο Μάνος Παπαγιάννης – Η απάντηση του ηθοποιού

Αντιδράσεις για το «gay meter» που δημοσίευσε ο Μάνος Παπαγιάννης – Η απάντηση του ηθοποιού

 

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε μία ανάρτηση του Μάνου Παπαγιάννη στο Instagram, στην οποία ο ηθοποιός με ένα φίλτρο της εφαρμογής δείχνει θεωρητικά πόσο τοις εκατό gay είναι κάποιος.

Αφού η εφαρμογή έδειξε 93%, ο Μάνος Παπαγιάννης έκανε κάποια σχόλια υιοθετώντας έναν ιδιαίτερο τρόπο ομιλίας.

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε σε κάποιους από τους followers του και έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά κάτω από την ανάρτησή του.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο ηθοποιός θέλησε να απαντήσει το με μια άλλη ανάρτηση. Συγκεκριμένα. 
Χρησιμοποιώντας ρήσεις του αρχαίου φιλόσοφου Πυθαγόρα και του Ιταλού Ουμπέρτο Έκο, απάντησε ο Μάνος Παπαγιάννης έδωσε τη δική του απάντηση-απολογία:

«Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά έστω κι αν πρόκειται να σε κακολογήσουν. Ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος… (Πυθαγόρας). Όποιος δεν μπορεί να διακρίνει την ειρωνική μου διάθεση ως προς την χαζό εφαρμογή που σου λέει πόσο γκέι είσαι!!!!!!!!!! Τότε πρέπει να διερωτηθεί κατά πόσο έχει γίνει και ο ίδιος θύτης.. Ίδιος με αυτούς που τον πλήγωσαν και κατακερμάτισαν την ψυχούλα του.. Δυστυχώς έχουμε την τάση να θυμόμαστε τα άσχημα που μας έχουν συμβεί.. Άλλωστε τι αφήνει ένα φιλί;;; οι πληγές όμως αφήνουν σημάδια.. Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση ρατσισμού γιατί πολύ απλά αδυνατώ να καταλάβω την διαφορετικότητα!!! Είμαστε όλοι ίσοι όλοι άνθρωποι κι εγώ πιστεύω σε σένα άνθρωπε αλλιώς η ζωή θα ήταν ανυπόφορη.. Όσο για τους τηλεεισαγγελεις… Θα τους θυμίσω τα λόγια του Ουμπέρτο Εκο (μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς απ τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση) Υ. Γ. Σε αγαπώ άνθρωπε ακόμα κι όταν ανέντιμα σχολιάζεις τα παιδιά μου…» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ενώ στη λεζάντα πρόσθεσε: «Προσπάθησα να είμαι σύντομος.. Κάντε ένα κόπο να το διαβάσετε...».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top