Σε μια εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το οποίο την οδήγησε σε ένα σοβαρό χειρουργεία προχώρησε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Αντιγόνη Πάντα Χάρβα.

Η δημοσιογράφος που έγινε γνωστή έγινε ευρύτερα γνωστό στο κοινό μέσα από την συνεργασία του με την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο στην τηλεοπτική εκπομπή «ΦM live» και πολλές φορές έχει προσπαθήσει να απενοχοποιήσει τους ανθρώπους με παραπάνω κιλά μέσα από τις αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram ενώ έχει μιλήσει ανοιχτά και για το bullyuing που έχει βιώσει, αποκάλυψε με την ανάρτησή της ότι χρειάστηκε να αφαιρέσει τη μήτρα και τις ωοθήκες της,

«Αυτή είναι πλέον η κοιλιά μου. Την εβδομάδα που πέρασε, αφαίρεσα τη μήτρα και τις ωοθήκες μου για να αποφύγω το Κ το κακό. Εκτός από ραγάδες πλέον θα έχω και τα σημάδια του Φρανκενστάιν τα οποία θα μου θυμίζουν ότι άνοιξα τα μάτια μου και είδα όσους αγαπώ ξανά και αυτόν τον φόβο τον γαμημενο τον νίκησα.

Την εβδομάδα που πέρασε έκανα το 205 σπίτι μου, την πιο γελαστή και με κοφτερό χιούμορ νοσηλεύτρια Κατερίνα Γιαννοπούλου καινούργια φίλη μου (ήταν αυτή που με έκανε να κλαίω από τα γέλια όταν δεν έκλαιγα από τον πόνο), προσπάθησα να νιώσω λίγο σέξι με τις αντιθρομβωτικές κάλτσες μου, μεταμορφώθηκα με μεγάλη επιτυχία σε Ματούλα Ζαμάνη και σε αυτές τις σωτήριες βόλτες στους διαδρόμους του ορόφου για να έρθουν τα όργανα στη θέση τους τραγουδούσα “μιλώ με τα βουνά” σε λούπα, και κατάλαβα για τα καλά τι περνάνε όλες οι νοσηλεύτριες και πόσο αξιέπαινες είναι.

Την εβδομάδα που πέρασε δεν κάπνισα, έφαγα λιγότερο, κοιμήθηκα πολύ, φοβήθηκα πολύ και χάρηκα πολύ. Και νομίζω πως όντως στα 50 μου κάνω πραγματικό restart. Θα γράψω περισσότερα κάποια στιγμή για αυτό το χειρουργείο που ήταν πολύ δύσκολο στην περίπτωσή μου λόγω του λίπους της κοιλιάς γιατί κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνει κάποιος ότι τελικά η σωστή διατροφή δεν έχει να κάνει με την εικόνα αλλά με την υγεία και μόνο. Όταν γίνω εντελώς καλά θα επανέλθω με περισσότερα» έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram η Αντιγόνη Πάντα Χάρβα δημοσιεύοντας παράλληλα μια σειρά φωτογραφιών της μέσα από το νοσοκομείο.