Αντώνης Λουδάρος: «Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο»

Αντώνης Λουδάρος: «Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο»

 

Στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προδοσία από την κολλητή του φίλη, αλλά και τις αμοιβές των ηθοποιών στην τηλεόραση που δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές.

«Νίκησα τους φόβους μου, έχω κάνει παρά πέντε και ρόλλερ κόστερ. Δεν έχω περιποιηθεί τον εαυτό μου όσο θα ήθελα ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Από μικρό παιδί δίνω μάχη με τα κιλά. Δεν καταλάβαινα που είναι το κακό να τρώω ότι μου αρέσει. Ένιωσα προδοσία όταν με ερωτεύτηκε η κολλητή μου, απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα. Την έχασα από φίλη, δεν μπόρεσα να διαχειριστώ όλο το άλλο. Έπαιξα στο θέατρο μετά την κηδεία του πατέρα μου και έπρεπε να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Μου ήταν δυσβάσταχτο όταν έπαιζα με έναν συνάδελφο που δεν λέγαμε ούτε καλημέρα» δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Λούδαρος.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Χαίρομαι για την καλή μυθοπλασία που βλέπω, αλλά είναι ντροπή οι αμοιβές των ηθοποιών που μαθαίνω. Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο. Οι άνθρωποι πίσω από τα φώτα κάνουν το μεγαλύτερο εργασιακό μπούλινγκ».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top