Με αφορμή τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» του ΑΝΤ1, ο Αντώνης Βλοντάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!. Μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός πολίστας αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του παρουσία, αλλά και την συνεργασία με την Ελίνα Παπίλα.

Αντώνη, συμμετέχεις στο πάνελ της εκπομπής «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Είσαι εξοικειωμένος με την τηλεόραση;

Έχω ξαναβρεθεί σε πάνελ εκπομπτής, της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha πριν από χρόνια. Είχε ενδιαφέρον αλλά έπρεπε να αποχωρήσω νωρίς γιατί το πόλο ήταν προτεραιότητά μου και έπρεπε να προετοιμαστώ για σημαντικούς αγώνες.

Με την τηλεόραση έχω μια σχέση περίεργη. Ξεκίνησα το 2010 από το πρώτο J2US στο MEGA και έκτοτε χτυπάει το τηλέφωνό μου για διάφορα. Μέσα σε όλα, έχω μετανιώσει και για κάποια «όχι» που είπα. Το ένα αφορά μια εκπομπή που υπάρχει ακόμη στην ελληνική τηλεόραση.

Έχουν σχολιάσει ότι η Ελίνα Παπίλα φαίνεται να σε ξεχωρίζει στον αέρα από την τετράδα του πάνελ.

Δεν νιώθω ότι είμαι ο αγαπημένος της παρουσιάστριας. Νιώθω ωραία και καλά. Έχουμε μια ωραία ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είμαι παίκτης ομάδας και αν κάτι μου έμαθε ο αθλητισμός είναι πως οι ομάδες κερδίζουν. Είμαι τυχερός που έχω βρει άλλους τρεις ανθρώπους δίπλα μου που μιλάμε την ίδια γλώσσα και δεν υπάρχει κομμάτι ανταγωνισμού.