Άντζελα Ευριπίδη για τον κορωνοϊό: «Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα»

Άντζελα Ευριπίδη για τον κορωνοϊό: «Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα»


H Άντζελα Ευρυπίδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε μεταξύ άλλων για την χρυσή εποχή του μοντελινγκ στην Ελλάδα, τη σχέση της αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν έχει εμβολιαστεί.

«Νομίζω πως μόνο απόρριψη βιώνουμε τα μοντέλα. Όταν είσαι 15 χρονών σε απορρίπτουν γιατί δεν έχεις το κατάλληλο μαλλί η το κατάλληλο βάρος. Στην ουσία η αποδοχή είναι λιγότερη από την απόρριψη. Πολλές φορές με την Νόνη Δούνια και την Ρέα Τουτουντζή μπαίνουμε στο τριπάκι να δούμε ποιος μας κοιτάει και σκεφτόμαστε τι να λέει για μας. Δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να ζητάμε την αποδοχή. Πρέπει να εμπνέεις τον άλλον για να σου συμμεριστεί με ανάλογο τρόπο», είπε η Άντζελα Ευριπίδη.

 «Υπήρχαν άνθρωποι που θέλανε να σε μειώσουν το θέμα είναι τι θα κάνεις εσύ. Εγώ δεν μπήκα σε όλα τα πράγματα γιατί είχα τον χαρακτήρα που είχα. Επέλεξα να πω αυτό που αισθανόμουν όπως κάνουμε στα δυτικά προάστια. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που μου έλεγε να έχω την δύναμη του λόγου μου. Όταν είσαι 19χρονων οποιαδήποτε έκθεση δεν μπορείς να την διαχειριστείς. Το μπλακ άουτ στην ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου μου στοίχισε το στέμμα. Είχα μάθει ότι ο Ανδρέας Φουστάνος δεν με συμπαθούσε και μου έβαζε τον χαμηλότερο βαθμό» συνέχισε το πρώην μοντέλο.

Η Άντζελα Ευριπίδη δήλωσε επίσης: «Είναι λυπηρό που δεν υπάρχουν τα καλλιστεία αλλά υπάρχει το Bachelor και το Big Brother, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε τόσο κενοί. Είχα κάνει διαφημιστικό στο Ντουμπάι και είχα πάρει 12.000 ευρώ, εδώ σε κάποια events είχα για 15μερες 20.000 ευρώ. Δεν με τρομάζει η κοινωνική πίεση σε κάποιες περιπτώσεις με ενοχλεί ο τρόπος που λέγονται τα πράγματα».

«Είμαι σε μια σχέση αρκετά χρονιά δεν έχουμε πάει στο επόμενο βήμα αλλά δεν συμβαίνει κάτι. Μπορεί για μια γυναικά που δεν έχει κάνει παιδί να είναι η τέλεια ζωή της και για κάποια που έχει κάνει 2 να είναι χειρότερη η ζωή της. Ο κοινωνικός διαχωρισμός βγήκε τώρα με τα εμβόλια. Μπήκαμε σε μια διαδικασία εμβολιασμένου και μη, υπάρχει μίσος και στις δυο περιπτώσεις. Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα. Είμαι κοντά σε ενωτικούς ανθρώπους. Μόνο θετική με βρίσκει η κίνηση του Άρη Σερβετάλη μου δείχνει ότι είναι άνθρωπος», κατέληξε η Άντζελα Ευριπίδη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top