Αποκάλυψη - Survivor: James, Νίκος και Άννα Μαρία απαίτησαν από την παραγωγή να αποχωρήσει ο Πάνος Καλίδης

Αποκάλυψη - Survivor: James, Νίκος και Άννα Μαρία απαίτησαν από την παραγωγή να αποχωρήσει ο Πάνος Καλίδης

 

Μια αποκάλυψη για το Survivor έκανε το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ανέφερε για πρώτη φορά πως ο Πάνος Καλίδης δεν αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor.
Συγκεκριμένα, όπως είπε, ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη απαίτησαν από την παραγωγή ο Πάνος Καλίδης να δει την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε κάποια στιγμή ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ. Εμείς είδαμε απλά τεταμένες σχέσεις.

Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: “Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το Survivor”. Προσπάθησε η εταιρεία παραγωγής και ο Acun να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι “αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε”.

Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά και αποφάσισε να “θυσιάσει” τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, “για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς”. Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top