Αποκλειστικό: Στις γυναικείες φυλακές Θήβας η Βάνα Μπάρμπα και γνωστός λαϊκός τραγουδιστής- Τι έχει συμβεί (βίντεο+εικόνες)

Αποκλειστικό: Στις γυναικείες φυλακές Θήβας η Βάνα Μπάρμπα και γνωστός λαϊκός τραγουδιστής- Τι έχει συμβεί (βίντεο+εικόνες)
Της Σπυριδούλας Κάμπου

Τις πύλες των γυναικείων φυλακών στη Θήβα πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης η Βάνα Μπάρμπα, και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απόρησαν για το τι έχει συμβεί!

Το govastileto.gr ακολουθώντας τη Βάνα Μπάρμπα σε αυτή τη διαδρομή με ιδιαίτερο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, σας παρουσιάζει όλα όσα κάνει καιρό τώρα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Συμμετέχοντας ενεργά στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του Δήμου Γλυφάδας, η ηθοποιός προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να συμβάλλει στο να μοιράσει απλόχερα χαρά και αγάπη σε όσους την έχουν ανάγκη.

Φανερά ευαισθητοποιημένη με γυναίκες που βρίσκονται εσώκλειστες στη φυλακή, μην εξετάζοντας τους λόγους, η Βάνα Μπάρμπα αποφάσισε με αφορμή τις εορταστικές μέρες που διανύουμε, να διοργανώσει για εκείνες μία μεγάλη γιορτή. Σύμμαχός της ο Λευτέρης Πανταζής, που δέχτηκε από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα της καλής του φίλης, να δώσει το «παρών» του και να τραγουδήσει για τις κρατούμενες. Μαζί τους και η Μαρία Καρλάκη αλλά και ένα επιτελείο μουσικών και ηθοποιών, που ενώνοντας τις δυνάμεις τους, κατάφεραν να μοιράσουν χαμόγελα.

Η Βάνα Μπάρμπα, που συμμετέχει ενεργά στον "Σύλλογο Δύναμη, Αγάπη και Ζωή" ,ανέλαβε εξολοκλήρου την φιλανθρωπική αυτή πρωτοβουλία  ως τομεάρχης πολιτισμού του Δημαρχείου Γλυφάδας, εμπιστεύτηκε το govastileto.gr, όπου μπήκε στις  γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας και κατέγραψε τις συγκινητικές στιγμές.

Πάρτε μία μικρή γεύση των όσων έγιναν ενώ σε λίγο έρχεται πιο αναλυτικό ρεπορτάζ.Scroll To Top