Απόψε, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 21:00, ο Μεγάλος Τελικός του «Dancing With The Stars» με τέσσερα υπέροχα χορευτικά ζευγάρια, να είναι πανέτοιμα, να ζήσουν με την πιο θετική διάθεση, μια μοναδική εμπειρία με ρυθμό, ένταση, εκπλήξεις,  σε μια βραδιά, που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!Σταύρος Βαρθαλίτης και Μαρία Καμμενίδη, Τζώρτζια Γεωργίου και Αλέξανδρος Μπαχάριεφ,Βασιλική Μιλλούση και Μαξίμ Στάντνικ,,Dominic Stars και Ειρήνη Λιναρδή

H εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά και ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής, θα υποδεχθούν με χαρά τον special guest της λαμπερής βραδιάς, Νίκο Κοκλώνη! Έχοντας ρόλο-έκπληξη, ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης θα λάμψει, όπως μόνο αυτός ξέρει!

Ο κριτής Στέφανος Δημουλάς θα παρουσιάσει μία συγκλονιστική χορογραφία,  αναδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, το ταλέντο του και «κατακτώντας» το ballroom του «Dancing With The Stars»!

Όλα τα ζευγάρια, όλα τα λατρεμένα αστέρια, που έλαμψαν στο ballroom του «Dancing With The Stars» για 14 εβδομάδες ασταμάτητου χορού, επιστρέφουν σε αυτή την υπέροχη χορευτική γιορτή, για να εμψυχώσουν τα ζευγάρια, που διαγωνίζονται!

To φαντασμαγορικό ballroom υποδέχεται τους  τέσσερις φιναλίστ, που μαζί με τους διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές τους, διεκδικούν το έπαθλο του «Dancing With The Stars», αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να εντυπωσιάσουν, παρουσιάζοντας δύο ξεχωριστές χορογραφίες, που έχουν τη δική τους ιστορία.

Στην πρώτη φάση τα ζευγάρια επιλέγουν και παρουσιάζουν τον αγαπημένο  τους χορό, στον οποίο έχουν διαγωνιστεί στο «Dancing With The Stars».

Στη δεύτερη φάση οι έμπειροι κριτές, Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Στέφανος Δημουλάς, επιλέγουν τον χορό που θέλουν να ξαναδούν, τώρα που τα ζευγάρια έχουν την εμπειρία και μπορούν να παρουσιάσουν ένα υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

  • Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η παρτενέρ του Μαρία Καμμενίδη θα χορέψουν Βιεννέζικο Βαλς και Cha Cha Cha
  • Η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ θα χορέψουν Jive και Αργεντίνικο Τάνγκο
  • Η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της Μαξίμ Στάντνικ θα χορέψουν Τάνγκο και Samba
  • Ο Dominic Stars και η παρτενέρ του Ειρήνη Λιναρδή θα χορέψουν Paso Doble και Salsa.

Στον Μεγάλο Τελικό, το κοινό θα είναι που με τη θετική του ψήφο θα αναδείξει τον Μεγάλο Νικητή και θα φέρει στην κορυφή το αγαπημένο του ζευγάρι!

Tα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη». Αντίστοιχα, τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».Απόψε, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 21:00, ο Μεγάλος Τελικός του «Dancing With the Stars», του πιο ανατρεπτικού και χορευτικού σόου της ελληνικής τηλεόρασης, ζωντανά στο Star, με τα 4 υπέροχα, λαμπερά ζευγάρια μας, να χορεύουν, για καλό σκοπό, το χορό της ζωής τους!

Σταύρος Βαρθαλίτης και Μαρία Καμμενίδη
Τζώρτζια Γεωργίου και Αλέξανδρος Μπαχάριεφ
Βασιλική Μιλλούση και Μαξίμ Στάντνικ
Dominic Stars και Ειρήνη Λιναρδή
Ποιο ζευγάρι θα ξεπεράσει τα όριά του και θα κατακτήσει το έπαθλο του «Dancing With the Stars»;

#DWTSgr #StarChannelTV

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!