Αποχώρησε η Δωροθέα Μερκούρη από το Dancing with the stars!

Αποχώρησε η Δωροθέα Μερκούρη από το Dancing with the stars!
Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Dancing with the stars στο 6ο live.

Η Ευαγγελία Αραβανή περνώντας κατευθείαν στα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από την κριτική επιτροπή και τις ψήφους του κοινού, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Δωροθέα Μερκούρη είχαν συγκεντρώσει τη μικρότερη βαθμολογία και η Ευαγγελία ανακοίνωσε την αποχώρηση της Δωροθέας από το σόου.

«Θα φύγω και από τη χώρα επιτέλους. Έχω δύο μήνες να πάω στη χώρα μου την Ιταλία να κάνω τις δουλειές μου. Είναι ευκαιρία να συνεχίσω αυτό που θέλω να κάνω. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι στο Dancing with the stars, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Θεωρώ ότι υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο και προσωπικότητα. Ήμασταν όλοι πάρα πολύ έντονοι. Μου άρεσε πάρα πολύ που τους γνώρισα όλους σας που είστε πίσω μου. Αυτό που έγινε σήμερα είναι λόγω του ότι προφανώς δεν ψηφίστηκα από το κοινό, διότι δεν ήμουν στη χαμηλότερη βαθμολογία. Πρέπει να ψηφίζετε όσο μπορείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε, όσο μπορείτε για να παραμείνουν στο παιχνίδι και να τους βλέπετε», δήλωσε πριν αποχωρήσει η Δωροθέα Μερκούρη.

Scroll To Top