Στα επεισόδια που προβλήθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη, στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR κατόρθωσαν να επανέλθουν στο MasterChef ο Γιώργος Λασκαρίδης, η Μάρλεν Γρυντάκη και η Μαριάννα Πουλμέντη.

Αν και ο Ηλίας Κιαζόλι δεν κατάφερε να κερδίσει τους προηγούμενους και κατ’ επέκταση να πάρει μια ποδιά, το MasterChef του επιφύλασσε μια μοναδική ευκαιρία. Ο πρώην διαγωνιζόμενος κλήθηκε να επιλέξει έναν εκ των φιναλίστ προκειμένου να μονομαχήσει και, εάν τα κατάφερνε, να επιστρέψει στο MasterChef.

Έτσι απέναντι του βρέθηκε ο Δημήτρης Μπέλλος. Ανάμεσα στις προσπάθειες των δύο, οι κριτές θεώρησαν ότι πιο αδύναμη ήταν αυτή που παρουσίασε ο Ηλίας Κιαζόλι και έτσι αποχώρησε οριστικά από το MasterChef.

«Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι έχασα την ευκαιρία μου να κερδίσω κάποιο τίτλο, κάποιο έπαθλο» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Κιαζόλι κατά την αποχώρησή του.

 

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της δοκιμασίας, ο ίδιος είπε τα πρώτα του λόγια στην κάμερα του MasterChef.

«Μετά από τόσες προσπάθειες, μετά από τέσσερις φορές σερί μαγειρικής, όπως είπαν οι κριτές, τους άρεσε πάρα πολύ το αποτέλεσμά μου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Έχασα από τον Δημήτρη. Αυτό αποφάσισαν οι κριτές και είμαι μια χαρά. Ικανοποιημένος. Καλώς ή κακώς έφτασα μέχρι εδώ. Το ταξίδι αυτό τελείωσε για μένα. Και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που είναι εδώ για τις στιγμές που μου χαρίσανε και τις μέρες που περάσαμε μαζί» δήλωσε.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!