Ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και μας το αποκάλυψαν μέσα από το Instagram.

Η παρουσιάστρια και γνωστό μοντέλο δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, κάτι το οποίο γνωστοποίησε με ανάρτησή της όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τον σύντροφό της και φορώντας το εντυπωσιακό μονόπετρο στο δάχτυλό της.

«I said Yes! Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι. Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων (…) Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου. Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται», έγραψε μεταξύ άλλων, η Άννα Πρέλεβιτς.

Το περασμένο καλοκαίρι, το ζευγάρι μετρούσε λίγους μήνες σχέσης, κάτι που έκανε την παρουσιάστρια να είναι ιδιαίτερη συγκρατημένη στις δηλώσεις της αλλά και στα λεγόμενά της για την προσωπική της ζωή.

Η ίδια ωστόσο αποκάλυψε τη σχέση της με τον Νικήτα Νομικό μέσα από τα social media και τις φωτογραφίες που έδειχναν το πόσο ερωτευμένοι είναι!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!