Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρίγκιπας Louis του Λουξεμβούργου, καθώς όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες, αρραβωνιάστηκε την γαλλίδα δικηγόρο Scarlett-Lauren Sirgue. 

Ο τρίτος γιος του Μεγάλου Δούκα Henri και της Μεγάλης Δούκισσας Maria Teresa του Λουξεμβούργου, είχε προκαλέσει σκάνδαλο στο δουκάτο όταν είχε κάνει παιδί εκτός γάμου σε ηλικία μόλις 20 ετών με την Tessy Antony. 

Τελικά παντρεύτηκαν 6 μήνες αργότερα και έμειναν παντρεμένοι μέχρι το 2019, ενώ απέκτησαν ακόμα ένα γιο. Για τον γάμο, μάλιστα, είχε αποποιηθεί τα δικαιώματά του στη διαδοχή του θρόνου.

«Είμαστε ευτυχισμένοι που ανακοινώνουμε τον αρραβώνα του γιου μας, πρίγκιπα Louis, με τη Scarlett-Lauren Sirgue. Οι πρίγκιπες Gabriel και Noah κι εμείς αγκαλιάζουμε με τρυφερότητα το νέο ζευγάρι. Τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα του 34χρονου πρίγκιπα.

 

 

Το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου δημοσίευσε και τις επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα, μία με το ευτυχισμένο ζευγάρι και μία με τους γονείς του πρίγκιπα.

Ο πρίγκιπας Louis έχει δύο γιους, τον 15χρονο Gabriel και τον 13χρονο Noah, από τον γάμο του με την Tessy Anthony, η οποία αυτή την περίοδο περιμένει παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Frank Floessel. Μάλιστα θέλοντας να ευχηθεί και αυτή με τη σειρά της στο ζευγάρι  έγραψε σε Instagram Story της: «Επιτέλους δημοσιεύτηκε. O Gabe, o Noah, o Frank κι εγώ σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!