Ο Άρης Λεμπεσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Μίκη Θεοδωράκη σε σχέση με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει σε συνέντευξή του.

«Δεν μάλωσα με τον Μίκη Θεοδωράκη. Κοίταξε Χατζηδάκις και Θεοδωράκης ήταν μυθικά πρόσωπα. Τότε που ήρθε ο Χορν, ήρθε κι ο Χατζηδάκης μαζί και του είπα μπορώ να σας πω κάτι; Την εφηβεία μου την πέρασα μαζί σας. Έκανε μια παύση και μου είπε να συνεχίσεις να το κάνεις. Είπα τι μαγικοί άνθρωποι» είπε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

«Είχα πάει στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα και ο Μίκης ήταν ένας “ποταμός” επειδή έκανα την παράσταση του “Ποιος τη ζωή μου”. Η μοναδική φορά στο κάλεσμα αυτό που μου απηύθυνε τον λόγο ο ίδιος ήταν για να ρωτήσει κάποια στιγμή αν είμαι Εβραίος, “δεν είμαι εγώ κύριε Μίκη”, του είπα», αποκάλυψε ο Άρης Λεμπεσόπουλος για τη συνάντησή τους.

Σχετικά για τη δήλωση που ενόχλησε τον Μίκη Θεοδωράκη, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Εκείνη την περίοδο έδωσα μια  συνέντευξή στον Θέμο Αναστασιάδη, ο Μίκης Θεοδωράκης ενοχλήθηκε γιατί το μοναδικό που είπα για εκείνον ήταν και αυτό που με είχε ρωτήσει στη συνάντησή μας, αν δηλαδή είμαι Εβραίος. Ο Μίκης ενημερώθηκε την άλλη μέρα για τη δήλωσή μου αυτή και με κάλεσε ο παραγωγός στο θέατρο και μου είπε: “Τι είπες;” “αυτό που με ρώτησε ο Μίκης”, του λέω, τι άλλο να πω, εγώ ήμουν ένα τίποτα μπροστά στον Μίκη Θεοδωράκη. Αγάπησα πάρα πολύ αυτή την παράσταση, ήταν γραμμένη από τον ίδιο», είπε ο Άρης Λεμπεσόπουλος καλεσμένος στο The 2night Show.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!