Άρης Μακρής: Η απάντησή του στις φήμες που τον θέλουν να ζήτησε ένα εκατ. ευρώ για την παράσταση «Το Κλουβί με τις Τρελές»

Άρης Μακρής: Η απάντησή του στις φήμες που τον θέλουν να ζήτησε ένα εκατ. ευρώ για την παράσταση «Το Κλουβί με τις Τρελές»

 

Το πρωί της Τετάρτης η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων και για την αποχώρησή του από την παράσταση «Το Κλουβί με τις Τρελές» αλλά και τη δήλωση της Μαρίας Ιωαννίδου ότι έφυγε γιατί ζήτησε… 1 εκατομμύριο ευρώ.

 

«Δε θα είμαι στο Κλουβί με τις Τρελές. Δεν είδα τη δήλωση της Μαρίας Ιωαννίδου. Είδα τη φωτογραφία με τη λεζάντα της δήλωσης. Μου το έστειλαν. Προφανώς δεν είναι αλήθεια. Από ποιον να ζητήσω ένα εκατομμύριο ευρώ και ποιος να μου το δώσει; Μακάρι να μπορούσα.

Γενικά εμένα κριτήριο σε όποια δουλειά κάνω είναι να είμαι χαρούμενος. Αυτό καθορίζεται από πολλούς παράγοντες. Το συγκεκριμένο έργο μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να το κάνω, για αυτό μπήκα και στη διαδικασία να το συζητήσω και να το δοκιμάσω.

Επειδή όμως οι παραστάσεις είναι πολλές, θα είναι Τετάρτη με Κυριακή, το κλασικό πρόγραμμα θεάτρου και διπλές Σαββατοκύριακα. Και επειδή το έχω κάνει στο παρελθόν ξέρω πόσο βαρύ είναι και πόσο σε κόβει σε άλλα πράγματα που θέλεις να κάνεις.

Ήθελα, λοιπόν, τουλάχιστον να αντικατοπτρίζεται αυτή η προσπάθεια σε κάτι σωστό οικονομικά που θα μου δίνει χαρά. Αυτό που μου πρότειναν δεν θα μου έδινε χαρά και αυτό εξέφρασα. Τώρα 1 εκατομμύριο μακάρι να μπορούσα να το ζητήσω και ας μην μου το δίνανε» εξήγησε ο Άρης Μακρής.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top