Αριστομένης Γιαννόπουλος: Πώς σχολίασε τη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα;

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Πώς σχολίασε τη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα;

 
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον παίκτη του Survivor, Στάθη Σχίζα.

O Αριστομένης Γιαννόπουλος δήλωσε πως δεν γνώριζε καθόλου για τον νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του και το έμαθε και εκείνος μέσω των ΜΜΕ.

«Και εγώ μαζί σας τα έμαθα. Δεν ήξερα τίποτα πριν. Τα έμαθα τώρα. Εντάξει, μπράβο, πολύ χαίρομαι. Νομίζω ταιριάζουν. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν είμαστε κολλητοί με την Αλεξάνδρα. Παντρεμένοι είμαστε. Τη ρώταγα έξω-έξω αν ισχύει.

Μου το επιβεβαίωνε έξω-έξω χωρίς κάτι στάνταρ. Εγώ ξέρω πολλούς φίλους της Αλεξάνδρας. Τώρα τον ανακάλυψα τον Στάθη μαζί με εσάς. Δεν τον ήξερα.

Ούτε στον γάμο μας θυμάμαι να έχει έρθει. Πόσο μακρινοί φίλοι ήταν δεν ξέρω. Χωρίσαμε ειρηνικά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φήμες για το πόσο αληθινός ήταν ο γάμος. Και εγώ είμαι αλλού και η Αλεξάνδρα χαίρομαι που είναι αλλού. Της εύχομαι τα καλύτερα. Αν παντρευτεί σε 1-2 χρόνια μπορεί και να πάω. Δεν έχει καμία σχέση ο λόγος που χωρίσαμε με την Αλεξάνδρα, με τον Στάθη» είπε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top