Χωριστούς δρόμους στη ζωή τους ύστερα από 13 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να πάρουν ο Armie Hammer και η Elizabeth Chambers Hammer.

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 2010, έχει αποκτήσει δύο παιδιά, μια κόρη 5 ετών και έναν τρίχρονο γιο.

Η ανακοίνωση έγινε στο Instagram και οι δύο μοιράστηκαν πανομοιότυπες δηλώσεις: «Αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε από το γάμο μας. Καθώς περνάμε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο, τα παιδιά και η σχέση μας ως γονείς και αγαπημένοι φίλοι θα παραμείνουν η προτεραιότητά μας. Κατανοούμε ότι αυτές οι ειδήσεις προσφέρονται για δημόσιο διάλογο, αλλά προς το συμφέρον των παιδιών και της οικογένειάς μας, ζητούμε ιδιωτικότητα, συμπόνια και αγάπη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Το ζευγάρι γιόρτασε τη 10η επέτειο του γάμου τους πριν από λίγες εβδομάδες, με την Chambers να μοιράζεται ένα χαριτωμένο throwback από την ημέρα του γάμου τους καθώς και μια οικογενειακή φωτογραφία στην παραλία. «Δέκα χρόνια παντρεμένοι, δώδεκα μαζί, δεκατρία χρόνια ως καλύτεροι φίλοι», έγραφε η λεζάντα της ηθοποιού. «Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου. Είμαι πέρα από ευγνώμων για εσένα, αυτή τη δεκαετία, την οικογένειά μας και το πιο ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!