Άρτα: Εντοπίστηκε ο 29χρονος που φέρεται να πυροβόλησε τον πεθερό του

Άρτα: Εντοπίστηκε ο 29χρονος που φέρεται να πυροβόλησε τον πεθερό του

 

Εντοπίστηκε στην περιοχή Δαφνούλα Ευρυτανίας ο 29χρονος που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα. Ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 75χρονου είχε διαφύγει στο βουνό προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο 29χρονος αρχικά ζήτησε να δει το παιδί του, το οποίο σύμφωνα με εισαγγελική εντολή μπορούσε να βλέπει  σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και με την παρουσία τρίτου. Η επίσκεψη εξελίχθηκε σε έντονη λογομαχία και ο 29χρονος φέρεται αρχικά να πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του, δύο φορές, αλλά να αστόχησε και η 34χρονη πήρε το παιδί και πρόλαβε να μπει στο σπίτι καλώντας σε βοήθεια.

Ο 75χρονος πεθερός, όταν κατάλαβε τι έγινε, προσπάθησε να προστατεύσει την κόρη και το εγγόνι του και έπεσε μπροστά, με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από τον δράστη ο οποίος σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε τουλάχιστον 4 φορές.

Στη συνέχεια ο 29χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε, κατευθυνόμενος προς τα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας. Καθ΄ οδόν φέρεται να συνάντησε έναν βοσκό στον οποίο ανέφερε ότι ανέβηκε στο βουνό λόγω οικογενειακών προβλημάτων. 

Ο 29χρονος τελικά εντοπίστηκε στην περιοχή της Δαφνούλα και προσαγάγεται στο Τμήμα Ασφάλεια Άρτας. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο ίδιος τηλεφώνησε στις Αρχές και ενημέρωσε για το πού βρισκόταν. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top