Άρτεμις Αστεριάδη: «Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το instastory μου για τη Μαριαλένα…»

Άρτεμις Αστεριάδη: «Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το instastory μου για τη Μαριαλένα…»

 

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε η Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία αναφέρθηκε στον καλό της φίλο Αλέξη Παππά, που συμμετέχει στο «Survivor» και αποκάλυψε πως μετά από ένα instastory που ανέβασε για τη Μαριαλένα, ο Γιώργος Λιβάνης της έστειλε μήνυμα και της ζήτησε να το κατεβάσει. 

«Είμαι φίλη με τον Αλέξη Παππά πάνω από 10 χρόνια. Δεν έχει σχέση με τον άνθρωπο που ξέρω εγώ. Δε μπορώ να καταλάβω τι κόβεται και τι ράβεται στο μοντάζ. Ήμουν με τον άντρα μου στον καναπέ του σπιτιού και βλέπαμε Survivor, το πάρτι της ένωσης. Και τραγουδούσε η Μαριαλένα. Της είχαν δώσει ένα τραγούδι της Άντζυ Σαμίου και σχολίασα πως η παραγωγή είναι πολύ πονηρή. Γιατί το έκαναν για να τα δει ο Λιβάνης.

Και θίχτηκε ο Λιβάνης και μου έστειλε μήνυμα να το κατεβάσω, γιατί δεν είναι σωστό για την κοπέλα. Προφανώς δεν κατεβαίνει τίποτα από ό,τι ανεβαίνει στα stories μου. Μου έγραψε “σβήστο αγάπη μου αυτό, δεν είναι ωραίο νομίζω. Ό,τι θες εσύ”. Δεν απάντησα τίποτα. Το πουλάνε όλοι νομίζω. Τους συμφέρει όλους. Και ο Λιβάνης ακούστηκε, θέλοντας και μη» είπε χαρακτηριστικά η Άρτεμις Αστεριάδη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top