Σε έναν απαιτητικό αγώνα αναμετρήθηκαν όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Asia Express τα εναπομείναντα ζευγάρια. Μάλιστα αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, η εξασθένηση όλων ήταν ολοφάνερη για όλους.

Την ώρα που μιλούσε ο παρουσιαστής του ταξιδιωτικού ριάλιτι, Πέτρος Πολυχρονίδης στους διαγωνιζόμενους και τους ενημέρωνε για την κατάταξη, αποκάλυψε πως ένα ζευγάρι παραβίασε έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες του Asia Express κατά τη διάρκεια του race. Αυτός δεν είναι άλλος από το να δώσουν χρήματα σε ντόπιους για να προχωρήσουν στην δοκιμασία του.

Αυτό ήταν το ζευγάρι της Θεοδώρας Ρασέλ και της μητέρας της, Κλόντια η οποία και έχασε τις αισθήσεις της παγώνοντας τους πάντες γύρω της. Αμέσως έσπευσαν όλοι κοντά της να την στηρίξουν, προκειμένου να μην πέσει, με την Θεοδώρα Ρασέλ να φωνάζει «μαμά ηρέμησε, θα πέσεις! Ηρέμησε μαμά» και τον Γιώργο Μαυρίδη να προσπαθεί να την τοποθετήσει με ηρεμία στο έδαφος.

«Χρησιμοποιήσατε χρήματα για να ολοκληρώσετε μια αποστολή, παραβιάσατε έναν σημαντικό κανόνα και είστε το ζευγάρι που θα μας αποχαιρετήσει εδώ» τόνισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης όταν και η Κλόντια κατόρθωσε να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Δείτε το βίντεο:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!