Αστυνομικοί εναντίον του Νίκου Μουτσινά εξαιτίας ανάρτησής του στα social media

Αστυνομικοί εναντίον του Νίκου Μουτσινά εξαιτίας ανάρτησής του στα social media

 

Την άμεση αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής προκάλεσε ο Νίκος Μουτσινάς εξαιτίας ανάρτησής του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, μέσω Instagram Story, μοιράστηκε ένα περιστατικό που περιγράφει την προσαγωγή ανηλίκου στο Α.Τ. Ψυχικού. Όπως ανέφερε η ανάρτηση, αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο σε παιδί που γυρνούσε από το σούπερ μάρκετ, φορώντας μάσκα και έχοντας στείλει το κατάλληλο μήνυμα, επειδή είχε περάσει ώρα από την ώρα που είχε στείλει SMS. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά, οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του, καθώς ήθελαν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του.

Η επίμαχη ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά:

«Στο Τμήμα δέχθηκε χλευαστικά σχόλια για την εμφάνισή του, ενώ προσπάθησαν να τον ανακρίνουν για τα γεγονότα και για το περιστατικό στην Αγία Παρασκευή. Εκείνος είπε πως δεν ήξερε τίποτα και τον απείλησαν ότι θα κατηγορηθεί για απείθεια μιας και δεν “συνεργάζεται με την αστυνομία”», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση.


Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής τονίζει ότι μετά από έρευνα της καταγγελίας «προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού».

«Επειδή υπάρχουν και όρια!

Τον ''γύρο'' του διαδικτύου πραγματοποιεί ανάρτηση συγκεκριμένου γνωστού παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και εσχάτως ηθοποιού, με την οποία καταγγέλλεται ''κατάχρηση εξουσίας'' αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, ''καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού'', ''προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή'' (;) και εντέλει, ''επιβολή προστίμου, αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν'', καθώς παρήλθε ''αρκετή ώρα από την αποστολή SMS''.

Μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά από αυτό εγείρονται πλέον, εκ των πραγμάτων, σοβαρότατες ευθύνες του εν λόγω παρουσιαστή για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου και προσπάθεια δημιουργίας αναίτιας δυσφήμισης ολόκληρης Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του Α.Τ. Ψυχικού, καθώς και στη Διοίκησή του, θέτοντας υπόψη ότι η νομική συνδρομή του Σωματείου προς αυτούς θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει, με κάθε κόστος, να αποφεύγονται τέτοιες αστοχίες που δημιουργούν εντυπώσεις άνευ λόγου και αιτίας».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top