Ατύχημα για την Μάρω Λύτρα!

Ατύχημα για την Μάρω Λύτρα!

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μάρω Λύτρα μαζί με τον σύζυγό της, Τέο Παππά για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Ωστόσο το ζευγάρι είχε ένα δυσάρεστο γεγονός, καθώς η τραγουδίστρια, , την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 2, έπεσε από το ποδήλατο, με συνέπεια να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δεν φορούσε κράνος και στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή που δεν έπαθε κάτι πιο σοβαρό.

«Σας παρακαλώ να φοράτε αυτά τα άσχημα κράνη για τα ποδήλατα. Θα σας σώσουν τη ζωή. Εγώ ήμουν πάρα πολύ τυχερή, σαν ένας άγγελος να με φυλούσε. Γιατί το κεφάλι μου χτύπησε στην γωνία ενός πεζοδρομίου και θα μπορούσε να ήταν το τελευταίο πράγμα που είδα στον κόσμο. Επέστρεψα από το νοσοκομείο και το σώμα μου είναι γεμάτο γρατζουνιές και έχω πάθει και διάθεση. Να σας πω τι μου είπε ο γιατρός μου. Ότι είμαι πάρα πολύ τυχερή και πρέπει να φοράω κράνος από εδώ και πέρα. Ποτέ ξανά χωρίς κράνος», έγραψε χαρακτηριστικά η Μάρω Λύτρα.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top