Ατύχημα είχε ο Λευτέρης Πανταζής ενώ έτρωγε σε εστιατόριο της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου, όλα συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων, αφού έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω, χτυπώντας το κεφάλι του στη διπλανή καρέκλα. Το κόψιμο ήταν μεγάλο και ο Λευτέρης Πανταζής γέμισε με αίματα. Αμέσως έτρεξαν επάνω του οι υπεύθυνοι του εστιατορίου ενώ ο κόσμος έδειχνε σοκαρισμένος. Η παρέα του φώναζε «βοήθεια» ενώ ο ίδιος δεν είχε καταλάβει τι συνέβη.

«Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα κάτω. Πολύ ξαφνικά. Χτύπησα στην άλλη καρέκλα το κεφάλι μου και μετά έπεσα στο πάτωμα. Φοβήθηκαν όλοι, φοβήθηκα και εγώ, γιατί ένιωθα κάτι στο κεφάλι να τρέχει και έβαλα το χέρι μου να το πιάσω και γέμισα αίματα. Ήταν σοκαριστικό.», δήλωσε στην εφημερίδα ο Λευτέρης Πανταζής.

Λίγη ώρα μετά βρισκόταν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας στα χέρια των γιατρών. Χρειάστηκε να του κάνουν τέσσερα ράμματα στο κεφάλι και κάποιες εξετάσεις.

«Αμέσως μου έφεραν πάγο ενώ κάλεσαν το ασθενοφόρο. Τώρα είμαι καλύτερα, παίρνω βέβαια αντιβίωση… Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός, αφού χτύπησε στην άλλη καρέκλα που με κράτησε. Αν έπεφτα στο πάτωμα, θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.», εξήγησε ο Λευτέρης Πανταζής που παραμένει σε καλή κατάσταση στο σπίτι έχοντας στο πλευρό του την κόρη του Κόνι Μεταξά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!