Σήμερα, Σάββατο 8 Ιουνίου, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Χανιά της Κρήτης, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους, τους φίλους τους και τους στενούς τους συνεργάτες.

Κουμπάροι του ερωτευμένου ζευγαριού όπως έχει γίνει γνωστό θα είναι οι: Βάνα Μπάρμπα, Μαθιός Αστροπαλίτης, Σπύρος Μπουρνάζος και Γιώργος Δεσίπρης. Η Σοφία Μαριόλα θα φορέσει νυφικό του Βλάσση Χολέβα, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου κουστούμι του Νίκου Αποστολόπουλου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα θα παντρευτούν στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης. Το μυστήριο θα είναι ανοιχτό και όλος ο κόσμος θα μπορέσει να δώσει το «παρών» και να παρακολουθήσει από κοντά το όμορφο γεγονός.

Το πρωί της Πέμπτης, μάλιστα, το ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι στο Ηράκλειο, καθώς επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ειρηναίο, με σκοπό να πάρει την ευλογία για τον γάμο του.

Το pre-wedding party του ζευγαριού

Δύο ημέρες πριν το ευτυχές γεγονός, η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου διοργάνωσαν ένα pre-wedding party στο κέντρο της πόλης των Χανίων, για να γιορτάσουν με τους φίλους τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε δροσερά cocktails δίπλα στην θάλασσα και δεν σταμάτησε τα τρυφερά τετ α τετ. Η Σοφία Μαριόλα έκανε μια αρκετά σέξι εμφάνιση, φορώντας ένα μακρύ παντελόνι με ασορτί τοπ, το οποίο αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της.

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη από την Τρίτη, με σκοπό να διοργανώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Η Σοφία Μαριόλα μας έδειξε την χάρτινη κατασκευή όπου θα μπει μέσα το ρύζι, που θα πετάξουν οι καλεσμένοι στους νεόνυμφους.

Με το καλό ο γάμος σας!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!