Ο Barack με τη MIchelle Obama έκλεισαν 28 χρόνια έγγαμου βίου και αντάλλαξαν τρυφερά μηνύματα μέσω social media.

«28 χρόνια με αυτόν εδώ. Λατρεύω τον Barack για το χαμόγελο, τον χαρακτήρα και την συμπόνοια του. Τόσο ευγνώμων που τον έχω σύντροφο σε όλα όσα μας φέρνει η ζωή. Και φέτος, έχουμε μια παράκληση για εσάς- διαλέξτε ένα άτομο στη ζωή σας που μπορεί να μην ψηφίσει και βεβαιωθείτε πως θα το κάνει. Θα είναι ένα από τα καλύτερα μηνύματα επετείου. Σε αγαπώ Barack», έγραψε στο Instagram η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

«Ακόμη και με όσα συμβαίνουν, ήθελα να να σταθώ μια στιγμή για να πω χαρούμενη επέτειο στην αγάπη της ζωής μου. Κάθε μέρα με την Michelle με κάνει καλύτερο σύζυγο, καλύτερο πατέρα και καλύτερο άνθρωπο», έγραψε στο δικό του μήνυμα ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος. «Φέτος, ενώ εκτιμούμε όλες τις καλές ευχές σας, αυτό που θα μας άρεσε πραγματικά είναι καθένας από εσάς να βρει ένα άτομο στη ζωή του που μπορεί να μην ψηφίσει. Βοηθήστε τους να εγγραφούν. Βοηθήστε τους να ψηφίσουν. Χαρούμενη επέτειο Michelle. Σε αγαπώ».

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε στις 3 Οκτωβρίου 1992, περνά πολύ χρόνο τελευταία στο σπίτι τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Michelle Obama αποκάλυψε πως ο σύζυγός της εξακολουθεί να κάνει πράγματα για να κρατά ζωντανή την φλόγα στη σχέση τους.

«Αυτό που έκανε για μένα τις προάλλες -επειδή έγραφε το βιβλίο του όλο το καλοκαίρι οπότε ήμουν λίγο γκρινιάρα, επειδή δεν είχε πολύ χρόνο…ως δώρο, μου έκανε έκπληξη με ένα ραντεβού για φαγητό στην παραλία, μόνο οι δυο μας… και ήπιαμε κρασί, ακούσαμε τζαζ και καθόμασταν εκεί στις δυο καρέκλες και την ομπρέλα μας απλώς χαλαρώνοντας δυο μας στην παραλία», είπε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Βέβαια, όπως έχει παραδεχθεί η ίδια, ο γάμος τους πέρασε επίσης διάφορες δυσκολίες, αποκαλύπτοντας πως το 2018, λίγο μετά την έκδοση του βιβλίο της «Becoming», είχαν επισκεφτεί σύμβουλο γάμου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!