Ο Ben Affleck μπορεί να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και να απολαμβάνει τον γάμο του με την Jennifer Lopez, όμως το αμαρτωλό του παρελθόν εξακολουθεί να πουλάει στον Τύπο και να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ηθοποιός φαίνεται τώρα πως θέλει να ανασκευάσει τις δηλώσεις του σχετικά με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner για την οποία είχε πει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εκείνη ευθύνονταν που είχε γίνει αλκοολικός.

Ο Ben Affleck βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το ποιον κατηγορεί για τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν με το αλκοόλ, δηλώνοντας σε νέα συνέντευξή του: «Για να είμαι ξεκάθαρος, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου».

Ο 50χρονος σταρ, σε συνένετυξη που παραχώρησε στο Hollywood Reporter είπε ότι έχει γίνει «πολύ προσεκτικός» μετά τη δήλωσή του το 2021 ότι «θα έπινε ακόμα αν είχε παραμείνει παντρεμένος με την Jennifer Garner». Ο ίδιος όπως λέει αισθάνεται ότι η δήλωσή του παρερμηνεύτηκε.

«Η άποψη που προσπαθούσα να εκφράσω ήταν θλιβερή», διευκρίνισε.

«Οποιοσδήποτε έχει περάσει διαζύγιο κάνει αυτόν τον υπολογισμό: “Πόσο θα προσπαθήσουμε;”. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια, ο Affleck εξήγησε περαιτέρω: «Προσπαθούσα να πω: “Κοίτα, έπινα πάρα πολύ, και όσο λιγότερο ευτυχισμένος γίνεσαι, είτε πρόκειται για τη δουλειά σου, είτε για το γάμο σου, είναι απλά ότι όσο η ζωή σου γίνεται πιο δύσκολη, αν κάνεις πράγματα για να γεμίσεις ένα κενό που δεν είναι υγιές, θα αρχίσεις να κάνεις περισσότερα από αυτά τα πράγματα”. Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής πάνω σε αυτό».

Ο ηθοποιός είχε πει πήγε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Stern ότι ένας από τους λόγους που άρχισε να πίνει ήταν επειδή ένιωθε «παγιδευμένος» στο γάμο του με την Jennifer Garner.