Οι γονείς του παίκτη του Big Brother, Θέμη Κανέλλου, με ένα δελτίο τύπου αντιδρούν για την προβολή «προσωπικών και ευαίσθητων δεδομένων» στην τηλεόραση.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει αποδέκτες κριτικής και προσκλήσεων συμμετοχής σε δημόσιο διάλογο, αναφορικά με την ανατροφή του ενήλικου πλέον γιου μας Κανέλλου Θεμιστοκλή, τον οποίον συνεχίζουμε να περιβάλλουμε με την αμέριστη γονική μας αγάπη και του οποίου τις προσωπικές επιλογές σεβόμαστε πλήρως», αναφέρουν, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας, Ανδρέα Μήτσαινα, στο δελτίο Τύπου.

«Πλην όμως διαφωνούμε κάθετα με την αισθητική που αναπτύσσεται γύρω από την δημόσια τηλε -προβολή αυτών και την εργαλειοποίηση τους στην κατεύθυνση της τηλεθέασης. Πολλώ δε όταν μέσω των ανωτέρω κοινοποιούνται προσωπικά και δη ευαίσθητα δεδομένα.

Άλλωστε, σε ένα σύγχρονο κράτους δικαίου, το δικαίωμα έκφρασης είναι πλήρως σεβαστό, με τους όρους βέβαια και τους περιορισμούς που αυτό θέτει, προς προστασία του συνόλου των κοινωνών του. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση», καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της οικογένειας Κανέλλου.

Ο παίκτης του Big Brother πολλές φορές είχε αναφερθεί δημοσίως στην αντίδραση των γονιών του όταν έμαθαν πως είναι ομοφυλόφιλος ενώ είχε πει πως έγιναν «υπερβολικά πράγματα εναντίον του» μπαίνοντας σε λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού