Το βράδυ της Παρασκευής στο «Big Brother» ο Παναγιώτης Πέτσας έκανε τη γ«ραμμή ζωής» του και αφηγήθηκε διάφορα γεγονότα που συνέβησαν, ενώ αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγεία του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε πως το 2010 ο πατέρας του υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

«Τότε ο πατέρας μου πέρασε ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας. Έπαθε έμφραγμα. Γυρνάω από το σχολείο και βλέπω τον πατέρα μου στο κρεβάτι να μην είναι καλά. Η μητέρα μου τον πήρε και τον πήγε στο νοσοκομείο γιατί φοβήθηκε. Γυρνάνε και της λένε οι γιατροί ότι “η καρδιά του άντρα σας δουλεύει με 5%”. Μας έλεγε να μην αγχωνόμαστε, ο μπαμπάς ήταν στο νοσοκομείο και ήταν καλά. Οι γιατροί της είχαν πει πως είχε λίγες πιθανότητες να ζήσει. Περνάει ο καιρός, έχει κάνει το χειρουργείο ο πατέρας μου, έχουν πάει όλα καλά, μπαίνουμε μέσα και τον βλέπω σε ένα κρεβάτι. Όταν βλέπεις τον ήρωα σου πεσμένο… Γιατί λες πως οι ήρωες δεν πέφτουν… Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα.

Βγαίνει η μαμά μου έξω και την ρώτησα τι συμβαίνει πραγματικά. Εκείνη την περίοδο η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ ταραγμένη, στεναχωρημένο, φοβισμένη για το τι θα συμβεί στον άνδρα της. Όταν όμως ήταν μπροστά μας, ερχόταν, μας κοίταζε στα μάτια και χαμογέλαγε. Ήταν ο φύλακας άγγελος του και τον έσωσε. Όλο αυτό το σκηνικό τράβηξε ένα μήνα αλλά ο πατέρας μου βγήκε από την κλινική την πρώτη μέρα του χρόνου. Ο πρώτος καιρός προφανώς ήταν δύσκολος αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει χάσει ποτέ το χαμόγελο του.

Πάντα ο πατέρας μου είναι και θα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βλέπει τη θετική μεριά. Χαμογελάει σε όλες τις δυσκολίες. Βρίσκει τον τρόπο να βλέπει τη θετική πλευρά στα πράγματα και να προχωράει», είπε συγκινημένος ο Παναγιώτης Πέτσας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!