Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Big Brother η Μαίρη και ο Νάσος προχώρησαν σε έναν καθ’ όλα έντονο διάλογο!

Ειδικότερα, οι δυο παίκτες του ριάλιτι εξακολουθούν να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί στις μεταξύ τους σχέσεις και οι κουβέντες που αντάλλαξαν ήταν ιδιαιτέρως βαριές με αφορμή την συναισθηματική φόρτιση της Άννας Ελευθερίου.

«Σε παρακαλώ πάρα πολύ, ασχολήσου με τα δικά σου! Δεν με συγκινείς καμία επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι! Δεν ζήτησα κανέναν λόγο, κορίτσι μου! Μην τα λες πάλι όπως θέλεις. Δεν ζήτησα λόγο» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Νάσος προς την συγκάτοικο του στο Big Brother. «Γιατί την τσιγκλάς ρε Νάσο; Για να καταφέρεις αυτό που έχεις καταφέρει;» ρώτησε αμέσως η Μαίρη.

Νάσος: Εγώ την τσίγκλησα; Ρε δεν ντρέπεσαι λίγο; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις; Δεν έχεις λίγη αξιοπρέπεια;

Μαίρη: Επειδή έχω, σταματώ εδώ την κουβέντα.

Νάσος: Δηλαδή τι βγαίνεις να κάνεις τώρα; Τι βγαίνεις να κάνεις τώρα; Πάλι τα ίδια; Να σου δώσουμε το έπαθλο, να πάμε σπίτια μας, να τελειώνουμε κορίτσι μου.

Μαίρη: Βρε Νάσο μου, καημό το έχεις το έπαθλο! Δώστε το να το τελειώσουμε το παιχνίδι επιτέλους! Καημό το έχει ο άνθρωπος, καημό το έχει…

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!