Μία δύσκολη εβδομάδα ήταν αυτή για την Άννα Μαρία στο Big Brother και για αυτόν τον λόγο κάλεσαν την μητέρα της να της δώσει κουράγιο. Η ίδια με το που την είδε δεν άντεξε και πλάνταξε στο κλάμα λέγοντας πόσο της έλειψαν και ότι θέλει να το φωνάξει σε όλους.

Βέβαια η μαμά της δεν παρέλειψε να της υπενθυμίσει ότι δεν χρειάζεται να μπλέκει σε πολλά και να μπαίνει σε κόντρες με την Άννα Μαρία να της λέει ότι δεν την θέλουν.

Η μητέρα της της είπε συγκεκριμένα:

«Όλοι οι συνάδελφοί σου οι δικηγόροι σε αναζητάνε. Λείπεις σε όλους.  Μην το συζητάμε. Όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι έχουμε δύσκολες στιγμές. Έχεις κουραστεί και θέλεις να φύγεις; Καλύτερα μην μπαίνεις στη μέση, όταν οι άλλοι τσακώνονται, γιατί είναι κάτι που μας στενοχωρεί. Να είσαι πιο ήρεμη. Δεν πειράζει. Θέλω να σε δω να διαβάζεις. Θέλω όσο μπορείς να μη φτάνεις στα όρια σου. Το καταλαβαίνω ότι είστε όλοι κλεισμένοι εδώ κι αυτό είναι απόρροια όλων των θεμάτων. Όσο μπορείς, καν’ το. Ας τους να τα βρουν. Μη μπαίνεις στη μέση, το κάνεις μια ζωή. Ας λύσουν τα προβλήματά τους, μόνοι τους. Θέλω να το κάνεις αυτό. Μην μπαίνεις συνέχεια στην μέση. Άννα να προσέχεις τον εαυτό σου και μόνο τον εαυτό σου! Εντάξει; Σε παρακαλώ. Θα βρει ο καθένας τον δρόμο του. Είσαι κούκλα, το αγγελούδι μας, το καλό μας παιδί.»

Η Άννα Μαρία απάντησε ότι αν την στηρίξει ο κόσμος δεν θα φύγει.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!