Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Boris Johnson καθώς πριν από λίγες ημέρες η σύζυγός του, Carrie Johnson, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Μάλιστα η Carrie Johnson πριν από λίγες ώρες αποκάλυψε το όνομα της νεογέννητης κόρης τους στο λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος είναι ιδιωτικός.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο αγαπημένη μας Romy. Στις 09.12.21 στις 9.02 π.μ. γεννήθηκε η Romy Iris Charlotte Johnson Το Romy είναι από τη θεία μου, Rosemary. To Iris από την ελληνική λέξη που σημαίνει ουράνιο τόξο. Το Charlotte μετά την αείμνηστη μητέρα του Boris που μας λείπει τόσο πολύ», έγραψε η Carrie Johnson.

Η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά της με τα δύο παιδιά τους, περιγράφοντας πως o πρωτότοκος γιος τους χαϊδεύει τα μαλλιά της μικρής αδερφής του, της δίνει φιλιά και παίζει με τα αυτοκινητάκια του ακριβώς δίπλα στην κούνια της για να μπορεί να συμμετάσχει κι εκείνη στο παιχνίδι. Η Carrie κλείνει το μήνυμά της, ευχαριστώντας το ιατρικό προσωπικό που τη βοήθησε στον τοκετό.

«Ευχαριστούμε πολύ το καταπληκτικό προσωπικό στη μαιευτική κλινική του UCLH που μας φρόντισε. Είμαστε ευγνώμονες», έγραψε.

Το ζευγάρι έχει άλλο ένα παιδί, τον ενός έτους Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, ο οποίος γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown του 2020. Όταν οι υγειονομικοί περιορισμοί άρχισαν να χαλαρώνουν, τον Μάιο του ίδιου χρόνου, παντρεύτηκαν σε μια κλειστή τελετή στο Αβαείο του Westminster, με την Carrie να φορά ένα ιβουάρ φόρεμα του Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλλου.

Αυτό είναι το έκτο παιδί του Boris Johnson.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!