Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση που συνοδευόταν από μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Brad Pitt στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού GQ.

Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, τις νέες ταινίες που ετοιμάζεται να κάνει, τη μοναξιά αλλά και τις αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής του.

«Θεωρώ ότι βρίσκομαι στο φινάλε της καριέρας μου, αυτό το τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο. Πώς θα είναι και πώς θα το σχεδιάσω;»,  είπε ο Brad Pitt και εξήγησε ότι θα κάνει ταινίες «όταν ο χρόνος θα είναι ο σωστός, ειδικά όταν θα υπάρχει προσωπική σύνδεση».

Ο Brad Pitt παράλληλα αποκάλυψε ότι αποφάσισε να αρχίσει να προσέχει τον εαυτό του και να αλλάξει τον τρόπο ζωής του για να είναι πιο υγιής.

Όπως είπε, έκοψε το κάπνισμα: «Δεν έχω την ικανότητα να κάνω ένα ή δύο την ημέρα. Δεν το κάνω. Θα πέσω στο έδαφος. Έχω χάσει τα προνόμιά μου».

Ο σταρ μετά το διαζύγιό του με την Angelina Jolie το 2016 κατάφερε να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης και να σταματήσει το ποτό.

«Είχα μια καλή ομάδα αντρών που ήταν πολύ πριβέ και επιλεκτική, οπότε ήταν ασφαλής. Γιατί είχα δει πράγματα από άλλους ανθρώπους, όπως τον Philip Seymour Hoffman, που είχε ηχογραφηθεί ενώ έλεγε τα εσώψυχά του και αυτό είναι φρικτό για μένα», είπε ο ηθοποιός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!