Πάγωσαν προσωρινά τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς «Bridgerton», καθώς ένα ακόμα μέλος του πληρώματος διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, τα γυρίσματα διακόπηκαν, όταν ανακοινώθηκε η είδηση. Αμέσως, όλοι όσοι συμμετείχαν στην παραγωγή υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του ιού. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανιχνευτεί ένα ακόμα κρούσμα, όμως όταν το υπόλοιπο καστ έκανε τεστ, όλα ήταν αρνητικά. 

Το Netflix φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα για την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς η ομάδα τους είχε καταβάλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία του πληρώματος του Bridgerton.

«Είναι δύσκολη κατάσταση και για τους παραγωγούς, αφού η απομάκρυνση των ηθοποιών ή του πληρώματος και η απομόνωσή τους σημαίνει ότι πρέπει να αντικατασταθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό», δήλωσε πηγή στην Sun.

Η παραγωγή του Bridgerton έχει ανανεώσει τα συμβόλαια με το Netlflix μέχρι και την τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς. Μάλιστα, η δεύτερη σεζόν θα είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Τζούλια Κουίν με τίτλο «The Viscount Who Loved Me».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!