Είναι επίσημο! Τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix «Bridgerton» μόλις ξεκίνησαν.

Συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο που δείχνει τους γνωστούς χαρακτήρες του Bridgerton να ετοιμάζονται για τις σκηνές τους, με τη Nicola Coughlan ή αλλιώς τηλεοπτική Penelope να ανακοινώνει επίσημα την έναρξη των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, η νέα ιστορία θα ακολουθήσει το ειδύλλιο των Penelope και Colin, ακόμα κι αν βάσει της σειράς των βιβλίων, σειρά είχε ο Benedict, ο δεύτερος μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας.

 

Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, 3 νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν στη σειρά για να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ενδιαφέρουσα κοινωνική σκηνή του Λονδίνου.

Ο λόγος για τον Daniel Francis, ο οποίος θα υποδυθεί τον Marcus Anderson, ο οποίος θα γοητεύσει κάθε μαμά της καλής κοινωνίας που ψάχνει γαμπρό για την κόρη της. Τον Sam Phillips, που υποδυθεί έναν συμπαθητικό λόρδο που έχει ωστόσο περίεργα ενδιαφέροντα και τον James Phoon, που θα αναλάβει τον ρόλο του Harry Dankworth, ο οποίος αν και δεν είναι ιδιαίτερα οξυδερκής, θα τραβήξει τα βλέμματα χάρη στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ωστόσο, πέρα από τους νέους χαρακτήρες, αρκετοί από τους παλιούς επιστρέφουν, ανάμεσα στους οποίους είναι οι Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), Kate Sharma (Simone Ashley), Eloise Bridgerton (Claudia Jessie), Lady Danbury (Adjoa Andoh), Βασίλισσα Charlotte (Golda Rosheuvel), Lady Portia Featherington (Polly Walker) και Lady Violet Bridgerton (Ruth Gemmell).

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!