Η Britney Spears απολαμβάνει τη λήξη της κηδεμονίας της από τον πατέρα της, Jamie Spears, ύστερα από 11 μήνες. Η ίδια αφηγείται περιστατικά, τα οποία δεν πρόκειται να συγχωρέσει ποτέ από τους γονείς της.

Η super star πριν από λίγες ώρες ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρεται στην περίοδο που ήταν “φυλακισμένη” και στο γεγονός πως οι γονείς της προσπαθούσαν να την ελέγχουν. Όπως δήλωσε, στο παρελθόν η ίδια έκανε συχνά μαγνητικές εξετάσεις πριν την κλείσουν στο κέντρο αποτοξίνωσης, πράγμα που έδειχνε ύποπτο στα μάτια της.

Ειδικότερα, η διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως όταν ήταν 8 ετών είχε υποβληθεί σε μαγνητική, εξαιτίας μίας κύστης στο στήθος της, η οποία εν τέλει δεν ήταν ανησυχητική. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της, η ίδια είχε τεθεί άλλες 3 φορές σε μαγνητική, τη στιγμή που δεν ήταν άρρωστη. Μάλιστα, η Spears εξηγεί πως νόμιζε ότι είχε καρκίνο, θεωρώντας ότι οι γονείς της, της έκρυβαν τη διάγνωση.

«Η απομόνωση, οι νοσηλευτές, τα φιαλίδια αίματος, η συνεχής επικοινωνία. Σκεφτόμουν, περίμενε, είναι αυτή κάποια θεραπεία για τον καρκίνο; Είναι αυτός ο λόγος που με στείλανε σε εκείνο το μέρος; Δεν ήθελαν να μάθω το μεγάλο μυστικό;» δηλώνει η τραγουδίστρια.

Στην ουσία, η ίδια ξέρει πως είναι υγιής και πλέον καταλήγει στο ότι οι γονείς της ήταν απλά κακοί, κάτι που μέχρι σήμερα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει, υπογραμμίζοντας πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τι συνέβη. «Έχουν περάσει 10 μήνες από τότε που τελείωσε η κηδεμονία μου. Δεν θα ευχόμουν αυτό τον πόνο σε κανέναν. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για μένα να αποδεχτώ το γεγονός πως η οικογένειά μου το έκανε αυτό σε μένα. Θα είναι δύσκολο για μένα και για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Όσο για τη μητέρα και τον πατέρα μου, που έκατσαν πίσω και έκρυβαν τον καφέ από μένα στο σπίτι για να με ξυπνήσουν από το αίσθημα της πεθαμένης και της φοβισμένης, σαν μια μεγάλη γυναίκα και με πέταξαν έξω, θα το πω δυνατά και περήφανα: Προσεύχομαι να καείτε και οι δύο στην κόλαση», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Nα σημειωθεί ότι λίγη ώρα αργότερα η ίδια διέγραψε την εν λόγω δημοσίευση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!