Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Brooke Shields εξέθεσε τον εαυτό της στο κοινό. Η 57χρονη ηθοποιός, δήλωσε σε συνέντευξή της την Τετάρτη ότι μετανιώνει που μίλησε για την σεξουαλική της ζωή και αποκάλυψε στον κόσμο ότι ήταν παρθένα.

Η διάσημη ηθοποιός χαρακτήρισε «λάθος» το γεγονός ότι ήταν τόσο ανοιχτή για τη σεξουαλική της ζωή – ή την έλλειψή της – κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του podcast της, «Now What? With Brooke Shields».

«Θέλω να πω, νομίζω ότι ήταν, εκ των υστέρων, λίγο λάθος μου να είμαι τόσο ανοιχτή για την παρθενιά μου, επειδή όλο αυτό με κυνηγούσε στη συνέχεια», δήλωσε η πρωταγωνίστρια της «Γαλάζιας Λίμνης».

Όπως είπε ένα ολόκληρο τμήμα του βιβλίου που έγραψε το 1985, με τίτλο «On Your Own», ήταν αφιερωμένο στο αμφιλεγόμενο θέμα.

Η Brooke Shields διευκρίνισε ότι στην πραγματικότητα δεν έγραψε εκείνη ολόκληρο το προσχέδιο, καθώς οι εκδότες το απέρριψαν και προσέλαβε συγγραφείς-φαντάσματα για την παραγωγή του τόμου.

«Σε αυτό, υπήρχε ένα κεφάλαιο, όπου συζητώ όχι την αποχή, αυτή καθαυτή, αλλά το να έχεις την επιλογή. Έπαιρνα πολλά γράμματα από κορίτσια που έλεγαν: “Ω, το αγόρι μου με πιέζει και δεν θέλω να κάνω σεξ. Τι να κάνω;” Η απάντησή μου ήταν: “Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι που δεν θέλεις”».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!