Τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως αρραβωνιασμένοι δεν θα τα περάσουν μαζί ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz. Η 25χρονη σύντροφος του γιου της Victoria και του David Beckham, βρίσκεται εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και συγκεκριμένα στο Αμπού Ντάμπι.

Σε μία από τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε η Nicola Peltz δείχνει ένα φωτεινό δωμάτιο με θέα σε μια τροπική όαση. Στην φωτογραφία ο αδερφός της, Brad στέκεται στην μέση του δωματίου και χαζεύει τους φοίνικες και την θάλασσα.

Την ίδια ώρα, στον λογαριασμό του στο Instagram, ο αδερφός της έχει αναρτήσει ένα στιγμιότυπο από έναν αγώνα της Formula 1, καθώς και μια παραλία με φοίνικες, υπονοώντας ότι τα αδέρφια βρίσκονται στο Αμπού Ντάμπι, όπου πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνας F1.

Ο Brooklyn Beckham δεν είναι ορατός σε καμία από τις φωτογραφίες αυτές, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε σε ένα βίντεο της διάσημης μητέρας του όπου προσπαθεί να οργανώσει τα τέσσερα παιδιά της για μια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία στο σπίτι τους στο Κοτσγουόλντς.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, ο  Brooklyn Beckham δεν θα είναι σε θέση να δει την αγαπημένη του, με την οποία αρραβωνιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Για να δείξει όμως ότι δεν την βγάζει στιγμή από το μυαλό του, φρόντισε να γράψει ότι είναι πολύ εντυπωσιακή κάτω από μία φωτογραφία που ανήρτησε η ίδια.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!