Ο Brooklyn Beckham, ο γιος της Victoria και του David Beckham, πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε στον λογαριασμό του διάσημου στα social media, Daniel Mac, ο οποίος σταματάει ανθρώπους με εκκεντρικά και ακριβά αυτοκίνητα, ρωτώντας τους τι δουλειά κάνουν. 

Όταν λοιπόν ο Mac έπεσε πάνω στον Beckham, ο οποίος οδηγούσε μια Maclaren που κοστίζει γύρω στο 1 εκατομμύριο δολάρια και τον ρώτησε τι δουλειά κάνει, ο ίδιος απάντησε σεφ. 

Τότε ο Mac απάντησε: «Αλήθεια. Είσαι σαν να λέμε ο καλύτερος σεφ του κόσμου;», με τον Beckham να απαντά «προσπαθώ να γίνω». 

Ωστόσο, κάτω από την ανάρτησή του διάσημου TikToker, τα σχόλια δεν ήταν ιδιαίτερα θετικά για τον Beckham, που κατά το κοινό προφανώς και το αυτοκίνητο αυτό δεν αγοράστηκε με χρήματα που έχει βγάλει από τη δουλειά του ως σεφ. 

«Τι δουλειά κάνεις; Οι γονείς μου είναι πλούσιοι και αυτό είναι το vibe», έγραφε ένα σχόλιο, ενώ ένα άλλο ανέφερε: «Τι δουλειά κάνεις; Γεννήθηκα. Γεννήθηκα σε μία οικογένεια εκατομμυρίων και τώρα παντρεύτηκα την κόρη ενός δισεκατομμυριούχου. Όμως είναι σεφ».

Βέβαια, δεν έλειψαν σχόλια και από τους φαν του, οι οποίοι παρατήρησαν πως ήταν αρκετά ταπεινός στο βίντεο, χωρίς να δώσει ολόκληρο το όνομά του, πράγμα που δείχνει πως παρά τα χρήματα που έχει, επιθυμεί να χτίσει μία καριέρα με τις δυνάμεις του. 

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Daniel Mac (@itsdanielmac)

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!