Συνέντευξη στο «The Bump» παραχώρησε η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming, η οποία μίλησε για την καθημερινότητα της οικογένειάς της μετά τη διάγνωση του ηθοποιού με αφασία.

Η σύζυγος του ηθοποιού παραδέχτηκε ότι η ζωή της είναι δύσκολη μετά τη διάγνωση εξηγώντας ότι βάζει πλέον τις ανάγκες της οικογένειάς της πάνω από τις δικές της.

«Η ποσότητα φροντίδας για όλους τους άλλους μέσα στο σπίτι μου έχει επηρεάσει την ψυχική μου υγεία και τη γενικότερη υγεία μου. Και δεν εξυπηρετεί κανέναν στην οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η Emma, η οποία έχει αποκτήσει με τον Bruce Willis δύο κόρες, την 10χρονη Mabel και την 8χρονη Evelyn και πλέον προσπαθεί να φροντίζει και τον εαυτό της, βρίσκοντας χρόνο καθημερινά για τον εαυτό της.

«Κάποιος μου είπε πριν λίγο καιρό πως όταν φροντίζεις πολύ κάποιον άλλο καταλήγεις να μην φροντίζεις τον εαυτό σου. Αυτό με σταμάτησε και μου φάνηκε πολύ λογικό», λέει.

Όπως είπε εστιάζει στην υγεία της κάνοντας μεταξύ άλλων γυμναστική: «Είναι μια στιγμή που μπορώ να αποσυνδεθώ από τα άλλα και να κάνω κάτι που ξέρω ότι με κάνει να νιώθω καλά. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να βρει κανείς αυτό το πράγμα που τον κάνει να νιώθει καλά και να το χτίσει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!