Υπήρξε για πολλά χρόνια η “πέτρα του σκανδάλου”, η “αντίζηλος” της αγαπημένης τους Diana και το “τρίτο πρόσωπο” που διέλυσε έναν βασιλικό γάμο. Η Camilla Parker χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει τη συμπάθεια των Βρετανών.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που την αποδέχτηκαν από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισαν και τρέφουν τα πιο τρυφερά συναισθήματα για τη νέα Βασιλική Σύζυγο, χωρίς να επηρεάζονται από τις προκαταλήψεις. Ο λόγος για τους νεαρούς πρίγκιπες και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, George, Charlotte και Louis , για τους οποίους η Camilla είναι απλώς άλλη μια γιαγιά.

Τα τρία παιδιά του William γνωρίζουν καλά ότι οι “πραγματικές” γιαγιάδες τους είναι η Carole Middleton, μητέρα της μητέρας τους Kate , στο σπίτι της οποίας περνούν πολύ χρόνο στις διακοπές τους, και η Lady Diana, μητέρα του πατέρα τους, την οποία γνωρίζουν μόνο από τις φωτογραφίες και τα πορτρέτα που είναι κρεμασμένα στους τοίχους του σπιτιού τους. Αλλά για εκείνα η Camilla, η σύζυγος του παππού Carlo , ή “Grampa Wales” όπως τον αποκαλούν, είναι κι εκείνη γιαγιά τους, και, μάλιστα, της έχουν δώσει ένα στοργικό ψευδώνυμο.

Η ίδια αποκάλυψε στη Daily Mail: «Για αυτούς είμαι η Gaga, καμία σχέση με την τραγουδίστρια, φυσικά». Η Queen Consort σχολίασε ότι βρίσκει το παρατσούκλι της αστείο και ιδιαίτερα γλυκό αν και, όπως είπε, «δεν ξέρω αν με λένε έτσι γιατί πραγματικά πιστεύουν ότι είμαι λίγο τρελή» (στα αγγλικά gaga σημαίνει και τρελός).

Camilla Parker Bowles Facts | POPSUGAR Celebrity UK

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!