Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Boris Johnson καθώς στις 29 Μαΐου, παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα την εκλεκτής της καρδιάς του, Carrie Symonds.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το ζευγάρι έκανε μια μικρή τελετή με 30 καλεσμένους στον καθεδρικό ναό του Westminster στις 29 Μαΐου ενώ -εκτός από το πάρτι στον κήπο της Downing Street, Θα γίνει και μία ακόμα δεξίωση το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με την Sun, οι νεόνυμφοι έχουν ήδη στείλει προσκλήσεις για τη δεξίωση του γάμου τους στις 30 Ιουλίου 2022, αναφέροντας ότι η απόφαση αυτή έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επικοινωνιακά πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται για την στρατηγική κατά της πανδημίας και την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Το ζευγάρι είναι πιθανό να κάνει τη δεξίωση στο εξοχικό του Johnson στο Buckinghamshire ή στο safari park στο Kent που διαθέτει ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και με το οποίο η Carries έχει συνεργαστεί ως διευθύντρια επικοινωνίας του The Aspinall Foundation.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2019 και καλωσόρισε το πρώτο του παιδί τον Απρίλιο του 2020. Για τον πρωθυπουργό είναι ο τρίτος του γάμος. Μάλιστα, πρόκειται για τον πρώτο πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου ύστερα από 250 χρόνια που παντρεύεται κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!