Στο μάτι των ληστών μπήκε το πατρικό σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Αγγλούπα την περασμένη Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου. Άγνωστοι άντρες φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι που μένει η μητέρα του στη Βούλα. Οι ληστές αφού την ξυλοκόπησαν της ζήτησαν να τους πει που είναι κρυμμένα τα χρήματα και τα κοσμήματα της οικογένειας.

Το govastileto.gr επικοινώνησε με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Αγγλούπα , ο οποίος αποκάλυψε όλα όσα έγιναν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, τρεις άνδρες – αλλοδαποί- μπήκαν από το μπαλκόνι του σπιτιού όπου μέσα βρίσκονταν η μητέρα του επιχειρηματία μαζί με την οικιακή βοηθό. Αφού τις ξυλοκόπησαν, τις έδεσαν και τις απείλησαν να τις σκοτώσουν, προκειμένου να τους πουν που βρίσκονται κρυμμένα τα κοσμήματα και τα χρήματα. Αφήνοντάς τες δεμένες και σε άσχημη κατάσταση, κατάφεραν να φύγουν με 400.000 ευρώ μετρητά και κοσμήματα αξίας πάνω από 500.0000 ευρώ. Ανάμεσα στα κλοπιμαία ήταν δεκάδες λίρες και ρολόγια μεγάλης αξίας.  Οι ληστές να σημειώσουμε έμειναν στο σπίτι για περίπου μία ώρα!

Παρά το σοκ που υπέστη η μητέρα του Αλέξανδρου Αγγλούπα, βρήκε το κουράγιο να του τηλεφωνήσει κι εκείνος έσπευσε αμέσως στο σπίτι. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχει αιμάτωμα στο μάτι, μώλωπες στο σώμα καθώς επίσης και κάταγμα στη μύτη. Στη συνέχεια ο γνωστός επιχειρηματίας κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες συνεχίζουν μέχρι στιγμής την έρευνα για τον εντοπισμό των ληστών.