Είχε εγκαταλείψει τα εγκόσμια και κλείστηκε σε μοναστήρι στην Κρήτη. Στην πορεία αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι της στο Παγκράτι, όμως, τελικά αποφάσισε να αφιερωθεί στον Θεό. Η Ναταλία Λιονάκη είχε απασχολήσει όλα τα ΜΜΕ όταν άφησε την υποκριτική και την καριέρα της για να ακολουθήσει τη μοναστική ζωή. Η μητέρα της είχε καταγγείλει τότε τον ηγούμενο της Μονής στην Κρήτη για προσηλυτισμό και μετά από διάφορα επεισόδια που σημειώθηκαν και πήραν μεγάλη δημοσιότητα, η Ναταλία Λιονάκη επέστρεψε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μίλα» και το περιοδικό Full Life, μητέρα και κόρη πούλησαν όλη την περιουσία τους και μένουν μόνιμα στο εξοχικό που διατηρούσαν στο Αλεποχώρι. Η Ναταλία Λιονάκη πρόσφατα απευθύνθηκε σε μονή των Μεγάρων. Οι υπέυθυνοι όμως, δεν τη δέχτηκαν, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που είχε πάρει η πρώτη τη ςπαόπειρα να μονάσει.

Η φιγούρα της Ναταλίας Λιονάκη είναι πολύ διαφορετική από εκείνη της λαμπερής κοπέλας με τα κόκκινα χαρακτηριστικά μαλλιά. Είναι πια αρκετά αδύνατη και ζει ως δόκιμη μοναχή στο παρεκλήσι που έφτιαξε η ίδια!

Δείτε το βίντεο