Η Καλομοίρα μιλάει για την επιλόχεια κατάθλιψη, τα 40 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και εξομολογείται: "Ένιωθα ότι δεν είμαι επιθυμητή από τον Γιώργο"

Η Καλομοίρα μιλάει για την επιλόχεια κατάθλιψη, τα 40 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και εξομολογείται: "Ένιωθα ότι δεν είμαι επιθυμητή από τον Γιώργο"

 

Έναν χρόνο αφότου έγινε µητέρα, η 28χρονη τραγουδίστρια µαζί µε τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη υποδέχεται το περιοδικό ΟΚ! στο σπίτι τους στην Ουάσινγκτον και φωτογραφίζονται µαζί µε τους δίδυµους γιους τους, στο πρώτο πάρτι γενεθλίων τους. Η Καλομοίρα μίλησε στο περιοδικό για τους γιους της και την νέα της ζωή ως μητέρα.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Καλομοίρας

-Θυµάσαι την πρώτη στιγµή που πήρες αγκαλιά τους γιους σου;

∆υστυχώς, επειδή τα µωρά µου γεννήθηκαν πρόωρα, δεν είχα την ευκαιρία να τα πάρω στην αγκαλιά µου, όπως οι υπόλοιπες µητέρες. Με το που γεννήθηκε ο ∆ηµητράκης –που ήταν ο πρώτος– µου τον έφεραν λίγο να τον δω και τον πήγαν αµέσως στη µονάδα εντατικής θεραπείας γιατί οι πνεύµονές του δεν είχαν προλάβει να αναπτυχθούν και είχε αναπνευστικά προβλήµατα. Τον Νικολάκη που ήρθε αµέσως µετά, τον είδα φευγαλέα, γιατί έπρεπε να του βάλουν τη µάσκα οξυγόνου. Αλλά και µετά όταν συνήλθα από τον τοκετό και πάλι δεν µε άφηναν να τα δω, γιατί τα είχαν στη θερµοκοιτίδα. Όταν τα είδα πίσω από το τζάµι, µε όλα αυτά τα καλώδια και τα µηχανήµατα, έβαλα τα κλάµατα. Μου έλεγαν οι δικοί µου: «Καλοµοίρα, τώρα πρέπει να φανείς δυνατή!», αλλά είναι πολύ δύσκολο για µία νέα µητέρα να µην µπορεί να έχει κοντά της τα παιδιά της. Αυτό λοιπόν που προσπαθούσα να κάνω ήταν να είµαι ήρεµη και χαρούµενη όταν ήταν οι άλλοι µπροστά, αλλά όταν ήµουν µόνη µου στο δωµάτιό µου έκλαιγα πολύ. Είχα βάλει δίπλα τους τα εικονίσµατα του Αγίου Νικολάου και του Αγίου ∆ηµητρίου και προσευχόµουν συνέχεια να γίνουν καλά.

-Είχες επιλόχεια κατάθλιψη;

Ναι. Τους πρώτους έξι µήνες ήµουν πολύ µελαγχολική. Το µεγαλύτερο σοκ το έπαθα όταν έφυγα από το µαιευτήριο και ήρθα στο σπίτι χωρίς τα παιδιά µου. Αλλά και µετά που µου τα έφεραν σκεπτόµουν ότι η ζωή µου δεν θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια. Ήµουν πολύ ευαίσθητη και ταυτόχρονα πολύ νευρική. Αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης µου τον τρέλανα τον Γιώργο µε τις παραξενιές µου. Αν µου µύριζε κάτι, ήθελα να µου το φέρει εκείνη τη στιγµή.

-Πόσα κιλά πήρες στην εγκυµοσύνη σου;

Μην ανοίγεις αυτή τη συζήτηση. (Γελάει.) Ο γιατρός µου µου είχε πει, αφού περίµενα δίδυµα, ότι θα µπορούσα να βάλω περίπου 20 αλλά πήρα τα διπλάσια. Την τελευταία φορά που ζυγίστηκα –στον όγδοο µήνα της εγκυµοσύνης µου– ήµουν περίπου 92 κιλά, οπότε πήρα περίπου 40 κιλά και ίσως παραπάνω. Τώρα ζυγίζω 52 κιλά, όσο ήµουν και πριν µείνω έγκυος, αλλά πραγµατικά δυσκολεύτηκα πολύ να τα χάσω. Κοιτούσα τον εαυτό µου στον καθρέφτη και έλεγα: "∆εν θα είµαι αδύνατη ποτέ ξανά!". Όταν ξεκίνησα να γυµνάζοµαι, ο personal trainer µου µου ζήτησε να βγάλω µία φωτογραφία µε µπικίνι, για να δείχνει πώς ήµουν πριν και πώς έγινα µετά. Του λέω «αποκλείεται» και µε συµβούλευσε να βγάλω έστω µία φωτογραφία για να τη βλέπω και να παίρνω κουράγιο για να αδυνατίσω. ∆εν φαντάζεσαι πώς ήµουν. Ξεχείλιζα από παντού. (Γελάει.)

-Πόσο καιρό σού πήρε να χάσεις αυτά τα 40 κιλά;

Περίπου έξι µήνες. Τους πρώτους τρεις που έπρεπε να θηλάζω τα µωρά µου δεν είχα το µυαλό µου στη γυµναστική, ούτε είχα τη διάθεση να κάνω δίαιτα. Αλλά µετά ο Γιώργος µού πρότεινε να κάνω personal training και µπήκα σε ένα πρόγραµµα άσκησης που βοήθησε τον µεταβολισµό µου να αρχίσει να λειτουργεί. Γυµναζόµουν έξι φορές την εβδοµάδα, κάνοντας τη µία µέρα τρέξιµο και την εποµένη ασκήσεις µε βάρη και παράλληλα ακολουθούσα συγκεκριµένο πρόγραµµα διατροφής, µε σαλάτες και ψητά, αλλά ποτέ µετά τις 8 το βράδυ. Αυτά που µου έλειψαν αυτούς τους 6 µήνες, ήταν τα αναψυκτικά και τα γλυκά, αν και είχα πάντα στο ψυγείο σοκολάτα υγείας, για να φάω ένα κοµµατάκι όταν αισθανόµουν ότι θέλω κάτι γλυκό.

-Ένιωθες ότι δεν είσαι επιθυμητή από το Γιώργο;

Ένιωθα ότι δεν είμαι επιθυμητή. Ευτυχώς ο σύζυγος μου ήταν πολύ υποστηρικτικός και μου απαντούσε “Καλομοίρα, έφερες στον κόσμο 2 παιδιά”. Τον Σεπτέμβριο που είχαμε την επέτειο γάμου μας και θα πηγαίναμε σε ένα εστιατόριο να το γιορτάσουμε, αγόρασα ένα φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ και ένα ζευγάρι γόβες με ψηλά τακούνια. Δεν είχα χάσει όλα τα κιλά, αλλά ένιωθα πολύ σέξι.

-Πότε θα τα βαφτίσετε;

Σχεδιάζουµε να τα βαφτίσουµε το καλοκαίρι, στο χωριό µας, στα Νιάτα Λακωνίας. Επειδή πολλοί συγγενείς µας δεν µπόρεσαν να έρθουν στην Αµερική για τον γάµο µας, σκεφτόµαστε µε τον Γιώργο να κάνουµε τα βαφτίσια στην Ελλάδα.

Δείτε την Καλομοίρα αγκαλιά με τα δίδυμα παιδιά της και τον άντρα της Γιώργο

254_71ac8c3b-c3ed-4c8b-b9c3-4470f6abba9e

300_94c18554-b10c-4251-9893-0188dd7131e2

360_9f2f00f2-3e05-43bb-ae18-bedb95ed5c51

Scroll To Top