Την περασμένη Παρασκευή η Natalia Vodianova έγινε για τέταρτη φορά μαμά και το ανακοίνωσε με τον δικό της τρυφερό τρόπο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Είναι το πρώτο παιδί που αποκτά με τον τωρινό σύντροφό της Antoine Arnault και όπως είναι λογικό το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το διάσημο μοντέλο ανάρτησε στον λογαριασμό της την παρακάτω φωτογραφία  με το νεογέννητο αγοράκι της και σχολίασε: «Χθες το βράδυ έφερα στον κόσμο το μωράκι μου. Εγώ και ο μικρός Maxim χαίρουμε άκρας υγείας κάνοντας περήφανο τον μπαμπά».

natalia-vodianov
Η 32χρονη Ρωσίδα καλλονή είναι μητέρα ακόμη τριών παιδιών, του 6χρονου Viktor, της 8χρονης Neva και του δωδεκάχρονου Lucas – καρποί του έρωτά της με τον Justin Portman.

Τα νέα για την τέταρτη εγκυμοσύνη της είχε ανακοινώσει ο αγαπημένος της, Anault, τον περασμένο Νοέμβριο μέσα από το Facebook. Ο επικεφαλής των ανδρικών υποδημάτων «Berluti» είχε δηλώσει τότε: «Σύντομα, θα χαρίσουμε ένα μικρό αδελφό ή αδελφή στα τρία υπέροχα παιδιά της Natalia και αυτό είναι κάτι το οποίο θάλαμε πολύ».